Pfaff Premier+ 2 Intro

Nu leverbaar
€ 269,00 Nu € 242,00
Tijdelijk 20% korting, zolang de voorraad strekt.
Eenvoudig en snel aan de slag met borduursoftware
Bestelnummer:
821126096
Dimensions: 0x0x0 in
*

Met de Embroidery Intro software kunnen geweldige ideeën worden uitgewerkt. De Embroidery Intro Software helpt u bij het aanpassen van uw borduurmotieven op de computer voordat u de borduurmotieven gaat borduren. Personaliseer uw borduurmotieven in 3D in de borduurring die u gaat gebruiken. Roteer uw borduurmotieven onder iedere gewenste hoek, spiegel ze horizontaal of verticaal en verklein of vergroot uw motieven. U kunt een ongelimiteerd aantal borduurmotieven en teksten aanpassen. 

Wijzig de kleuren in de garenkleuren van het door u gewenste merk. Combineer daarna met een tekst of met een vorm. ColorSort hersorteert op slimme wijze de kleurenvolgorde van een borduurmotief waardoor het aantal garenwisselingen beperkt wordt. Kies meerdere borduurmotieven en verplaats ze als groep.  

Voeg teksten in meerdere regels toe en kies uit 4 regeltypes, de mogelijkheid om de letters te vergroten/verkleinen en de ruimte tussen de individuele letters aan te passen. Gebruik de QuickFont wizard om nieuwe lettertypes voor de Embroidery Intro Software te maken van de meeste TrueType® of OpenType® lettertypes op uw computer. Voeg SuperDesigns aan uw project toe. Omlijst uw teksten of borduurmotieven met een frame.