Brother ScanNCut CM900

Op voorraad
€ 499,00 Nu € 449,00
Zien - Scannen - Snijden - Maken! Scan en snij papier, stof, stickerfolies etc.
Lees meer...

*
BRCM900_1.png  
  

De eerste hobbysnijmachine met ingebouwde scanner die uw visie zal veranderen ten opzichte van bestaande snijmachines.
Welkom in een geheel nieuwe wereld van innovatie. Scan een afbeelding of tekening en snij de vormen en figuren direct en nauwkeurig uit.
Snij papier, stof, stickerfolies en meer... en maak de prachtigste unieke werkstukken in een handomdraai!

Eigenschappen:
• Ingebouwde 300 dpi-scanner
• Extra groot LCD kleuren-touchscreen (4,8")
• Draadloze verbinding en overzenden van gegevens met WLAN
• Ruim 1000 ingebouwde ontwerpen inclusief quiltpatronen
• 15 lettertypen
• 2 USB poorten
• Snij- en scangebied 305 x 305 mm en 305 x 610 mm
• Verwerking .svg bestanden
• Verwerking .pes bestanden (Applicatie uit PE Design)
• Tekenen met pen/stift (inclusief houder & stiften)
• Maximale object herkenning (500 st)
• Inclusief uitgebreid pakket aan accessoires (o.a. voor snijden van stof en vilt)

 
 

Waarom steekt ScanNCut er met kop en schouders bovenuit?

ScanNCut verandert uw visie van bestaande snijmachines. De eerste hobby snijmachine ter wereld met alle fantastische mogelijkheden van een ingebouwde scanner! De verbazingwekkende flexibiliteit van de ScanNCut zit hem in de ingebouwde 300dpi-scanner. Alleen met ScanNCut kunt u een afbeelding, foto of met de hand getekende schets scannen en nauwkeurig de gewenste vorm of omtrek uitsnijden. Zonder computer! Het enige wat uw creativiteit nu nog beperkt is uw eigen verbeelding.

 

300 dpi built-in scanner

U kunt vrijwel alles scannen: een zelfgemaakte tekening, een knipsel uit een tijdschrift, dierbare foto's en nog veel meer - maak eindeloos veel snijontwerpen en sla deze op in het geheugen van de machine.

 

Draadloze verbinding - WLAN

Verzend uw ontwerpen via een draadloze verbinding van uw tablet of pc naar de ScanNCut (en vice versa). Deze functie werkt vanuit het gratis online softwareprogramma ScanNCut Canvas. Op deze manier kunt u op vanaf iedere plek in huis uw zelfgemaakte ontwerpen naar uw machine overzenden.

 

Extra groot LCD touchscreen

Met een extra groot kleuren LCD touchscreen van 122 mm (4,8"). Zorgt voor een groot overzicht en is heel eenvoudig te bedienen.

 

15 ingebouwde lettertypen en ruim 1000 ingebouwde vormen, inclusief quilt en applicatiefiguren

U heeft de keuze uit basisvormen, creatieve ontwerpen, randen, quiltpatronen, lettertypen en nog veel meer. Selecteer een ontwerp en scan de te snijden materialen in. Bepaal zelf de plaats waar u het ontwerp wilt uitsnijden Personaliseer uw projecten met een unieke tekst of naam. Gebruik één van de 15 ingebouwde lettertypen of scan ieder gewenst ander lettertype simpelweg in.

 

Maximale object herkenning

De ScanNCut CM900 herkent een maximaal aantal objecten uit uw gescande afbeelding. Tot 500 stuks aan snijlijnen in 1 keer.

 

Direct snijden

Scan uw materiaal. ScanNCut laat de contouren van de te snijden vormen zien die u direct kunt laten uitsnijden. U hoeft niet meer moeizaam met de hand uw figuren uit te knippen uit uw favoriete papiersoorten en stoffen.

 

Scannen en later uitsnijden

Scan uw ontwerp in en sla het op als snij-of tekenbestand. ScanNCut maakt automatisch de snijlijnen (vectorbestand). Vervolgens kunt u beginnen met combineren of de ingescande vormen samenvoegen met één van de vele ingebouwde vormen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Scrapbooking en stoffen snijden

Gebruik dun papier of scrapbookpapier en creëer uw eigen personlijke kaarten, scrapbook pagina's of andere papierkunst. Snij teksten en titels, achtergrondafbeeldingen en allerlei figuren en stel uw eigen scrapbookpagina's samen in een mum van tijd. De CM900 snijdt ook stoffen en diverse soorten vilt.

 

Tekenen(optioneel)

Met de optionele stiften en de houder voor stiften kunt u op papier en stof tekenen. Daarbij kunt u gebruik maken van de vormen uit de ScanNCut of van uw zelf ingescande tekeningen. Gebruik de ‘verdwijnstift' voor aanduiding van naadtoeslag op uw stofdelen, voor perfecte naden

 

Achtergrondscan

Het bijzondere van ScanNCut zit hem in de mogelijkheid om uw materialen te scannen met behulp van de ingebouwde 300dpi-scanner. Bekijk de gescande afbeelding op het LCD-kleurentouchscreen, open uw snijontwerp en verplaats het snijontwerp met de touch-pen naar het gewenste gebied. Zo kunt u elke afbeelding perfect uitsnijden zonder te meten of een computer te gebruiken.

 

Samenvoegen, versmelten

Maak een keuze uit de uitgebreide reeks ingebouwde ontwerpen of uit uw verzameling ingescande afbeeldingen om uw eigen unieke snijontwerpen samen te stellen. Gebruik de samenvoegfunctie om vormen, tekeningen, lettertypen, enzovoort rechtstreeks op het LCD-kleurentouchscreen te combineren en te versmelten tot 1 vorm. Combineer gedetailleerde en complexe vormen in seconden en groepeer ontwerpen eenvoudig in één geheel voordat u gaat snijden.

 

Optimaal materiaalgebruik met de automatische plaatsingsfuncties

Blijft u vaak zitten met een verzameling vreemd gevormde restjes papier en stof, die u waarschijnlijk niet meer kunt gebruiken? Scan uw materiaal (stof of papier) in de machine met behulp van de achtergrondscanoptie en zie hoe snel het materiaal wordt weergegeven op het LCD-kleurentouchscreen. Vervolgens bepaalt u zelf waar u uw vormen plaatst om vervolgens uit te laten snijden. De CM900 beschikt ook over een automatische plaatsing van de vormen. Dankzij deze innovatieve tool benut u uw materiaal op de meest voordelige manier!

 

2 USB poorten voor PC verbinding en USB media

Met de ingebouwde 300dpi-scanner kunt u vrijwel alles scannen en de gegevens opslaan als een snijbestand. Bovendien kunt u ScanNCut gebruiken om belangrijke documenten, bestanden, illustraties, foto's en zelfs de favoriete tekeningen van uw kind te scannen en voor later gebruik op te slaan op een USB-stick. (USB-stick niet inbegrepen). U kunt uw ScanNCut ook met uw pc verbinden met een USB kabel (niet bijgesloten).

 

Bewerkingen uitvoeren op het scherm

Met ScanNCut kunt u ontwerpen snel en gemakkelijk bewerken. Elke bewerking kan op het LCD-scherm worden uitgevoerd. Converteer uw gescande ontwerpen gemakkelijk naar aangepaste snij- of tekenbestanden. Pas ontwerpen aan door de vorm, grootte of positie te veranderen of zelfs door maar een gedeelte van het ontwerp te gebruiken. Dankzij de geweldige mogelijkheden om uw ontwerpen samen te voegen, te roteren en de grootte aan te passen kunt u naar hartenlust zeer gedetailleerde ontwerpen maken. Dit allemaal zonder dat u een computer of dure ontwerppatronen nodig hebt.

 

Groot scan- en snijgebied

Met de meegeleverde snijmat van 12" x 12" (305 mm x 305 mm) of de snijmat van 12" x 24" (305 mm x 610 mm) (kan extra worden aangeschaft) kunt u gemakkelijk een grote verscheidenheid aan ontwerpen creëren en snijden: van een delicaat sneeuwvlokje voor een feestdecoratie tot een inspirerende tekst die in groot formaat op een muur van uw woonkamer kan worden aangebracht. Bovendien kan de snijmat ook fungeren als scanmat. Wel zo handig!

 

Callibreren van de machine

Na divers gebruik is het ook mogelijk de ScanNCut handmatig bij te stellen (callibreren) of om de afstelling weer in originele staat terug te brengen in de standaard fabrieksinstellingen.

 

Kleurherkenning

Het herkennen van een vorm is kan door de ScanNCut worden gedaan door middel van kleuronderscheidingen

 

Verwerken .svg bestanden

SVG bestandsformaten kunnen op de CM900 worden verwerkt.

 

Verwerken .pes bestanden

Combineer de PE Design software en vergemakkelijk de verwerking van applicatievormen. Creëer de applicatievorm (.pes) in PE Design en snij de vorm direct uit met de ScanNCut CM900.

 

Maximale creativiteit met uw CM900 !

Het gratis online software, ScanNCut Canvas, geeft u de mogelijkheid om zelf uw snijvormen te ontwerpen of te wijzigen. Ongeacht of u nu graag vanaf uw pc of vanaf uw tablet werkt. Maak gebruik van een groot aantal lettertypen en combineer oneindig met alle ingebouwde vormen of andere vector snijbestanden. Ga direct naar het online programma ScanNCut Canvas : https://scanncutcanvas.brother.com/nl

 

Bijgeleverde accessoires:


• Houder standaardmes 
• Standaardmes 
• Standaard mat 12" x 12" (305 x 305 mm) 
• Medium plakkende mat 12" x 12" (305 mm x 305 mm) 
• Stift houder 
• 6-kleuren stiften 
• 2-soorten verdwijnstiften 
• Sterk klevende laag voor snijden van stof 12" x 12" (305 x 305 mm) 
• Opstrijkbaar applicatie materiaal 12" x 16" (305 x 406 mm) 
• Spatel 
• Touch pen 
• Accessoires-etui

U kunt hier een folder downloaden

Folder ScanNCut_CM900.pdf

 

Web Application ScanNCut Canvas

Gratis online softwareprogramma om uw eigen ontwerpen te maken en te bewerken.
Hier beschikbaar.