Pfaff Quilt Expression 720

€ 1.799,00
Pfaff Quilt Expression met QVGA Kleuren Touchscreen. Vele extra's en met het unieke Pfaff steektechnieken.
Lees meer...
GRATIS EXCLUSIEVE NAAIBOX t.w.v. € 199,00 (zolang de voorraad strekt)
Dimensions: 0x0x0 in
*

Pfaff Quilt Expression met QVGA Kleuren Touchscreen. Met het unieke Pfaff steektechnieken en het unieke Pfaff IDT Systeem. Vele extra's zoals: automatishe transporteurverzinking; automatische persvoetlichter; kniehevel; automatische patchworkprogramma; 52mm maxi steken; monogrammen en nog veel meer.

 

 

Uitstekend naaicomfort dankzij geavanceerde technologie

NIEUW. De Pfaff Expression-line is vernieuwd. Deze Pfaff quilt expression line heeft veel extra's .Het verschil zit ‘m in de details. Een hoogwaardige QVGA Touchscreen laat meteen de de belangrijke info in één oogopslag zien bij de gekozen steek. Natuurlijk is het bekende en vertrouwde IDT-Systeem van Pfaff gebleven en op deze machine ook het unieke Pfaff steektechnieken.
De Expression Nieuw design heeft een makkelijke bediening, moderne functies en is zeer gebruiksvriendelijk, zodat u met plezier achter u Pfaff naaimachine zit. Kom vrijblijvend de verschillen in één van onze winkels bekijken. Wij demonstreren u graag de verschillende modellen, maar u kunt ook zelf de naaimachine even uitproberen. 

 

GRATIS Naaibox

Bij aankoop van een Pfaff Expression 710 of 720 krijgt u een gratis exclusieve naaibox t.w.v. € 199,00*
* zolang de voorraad strekt

Bekijk hier de inhoud van deze box

 GRATIS_expression_box.jpg

HET ORIGINELE IDT™ SYSTEEM

Absoluut gelijkmatig stoftransport van boven- en onderaf. Het IDT™ systeem is ideaal voor de quiltster en naaister! IDT™ werkt met alle steken, zowel vooruit als achteruit, welke steeklengte of -breedte u ook gebruikt. 

 

QVGA Kleuren Touchscreen op deze Pfaff Quilt Expression 720

Complete machine met veel extra's  en met de unieke Pfaff steektechnieken; stapelsteken; enkele-, dubbele- en drievoudige lintsteken; zwevende steken.
400 steken vindt u via het touchscreenscherm, waarmee u in één oogopslag de belangrijke info kunt zien om tot een mooi naairesultaat te komen. Voor het gebruiksgemak heeft u goede LED-verlichting, automatische- transporteur verzinking;-persvoetlichter;-patchworkprogramma.

Pfaff quilt expression 720 detail.png