Pfaff Quilt Expression 720

OP=OP Gratis Expression Gift Box twv. € 199,00
€ 1.799,00
Pfaff Quilt Expression met QVGA Kleuren Touchscreen. Vele extra's en met het unieke Pfaff steektechnieken.
Lees meer...
Dimensions: 0x0x0 in
*

Pfaff Quilt Expression met QVGA Kleuren Touchscreen. Met het unieke Pfaff steektechnieken en het unieke Pfaff IDT Systeem. Vele extra's zoals: automatishe transporteurverzinking; automatische persvoetlichter; kniehevel; automatische patchworkprogramma; 52mm maxi steken; monogrammen en nog veel meer.

 

 

Uitstekend naaicomfort dankzij geavanceerde technologie


De Expression Nieuw design heeft een makkelijke bediening, moderne functies en is zeer gebruiksvriendelijk, zodat u met plezier achter u Pfaff naaimachine zit. Kom vrijblijvend de verschillen in één van onze winkels bekijken. Wij demonstreren u graag de verschillende modellen, maar u kunt ook zelf de naaimachine even uitproberen. 

 

HET ORIGINELE IDT™ SYSTEEM

Absoluut gelijkmatig stoftransport van boven- en onderaf. Het IDT™ systeem is ideaal voor de quiltster en naaister! IDT™ werkt met alle steken, zowel vooruit als achteruit, welke steeklengte of -breedte u ook gebruikt. 

 

QVGA Kleuren Touchscreen op deze Pfaff Quilt Expression 720

Complete machine met veel extra's  en met de unieke Pfaff steektechnieken; stapelsteken; enkele-, dubbele- en drievoudige lintsteken; zwevende steken.
400 steken vindt u via het touchscreenscherm, waarmee u in één oogopslag de belangrijke info kunt zien om tot een mooi naairesultaat te komen. Voor het gebruiksgemak heeft u goede LED-verlichting, automatische- transporteur verzinking;-persvoetlichter;-patchworkprogramma.

Pfaff quilt expression 720 detail.png