Pfaff Performance Icon

KLIK EN
informeer mij vrijblijvend over

  • - inruil mogelijkheden
  • - een lopende actie
  • - uitproberen in de winkel

Wildschut & Van Keekem

  • - Winkels met werkplaats
  • - Gratis instructie
  • - Tot 5 jaar garantie
  • - Ouderwetse service
  • - Geholpen zoals u dat wilt!
  • - Dé naaimachinevakmensen
Op voorraad
€ 4.999,00
Dit topmodel heeft alles in zich, zowel bewezen functies als volledig nieuwe en unieke eigenschappen.
Lees meer…
Dimensions: 0x0x0 in
*

De PFAFF® performance icon™ naaimachine

Pfaff icon heeft alles wat een moderne naaister zich maar kan wensen en is klaar voor de toekomst!

De PFAFF® performance icon™ zal uw verwachtingen ongetwijfeld overtreffen. Dit topmodel heeft alles in zich, zowel bewezen functies als volledig nieuwe en unieke eigenschappen. De bediening is uitermate intuïtief en staat garant voor ultiem naaiplezier.

Pfaff Performance Icon Verlichting.jpg

Ongekend verlichtingsdesign

Onze innovatieve verlichtingstechnologie biedt u de meest gelijkmatige werkverlichting voor de helderste naai-ervaring. De ledverlichting is perfect geplaatst op de gunstigste punten om schaduwen te voorkomen.

 

ActivStitch™ technologie

Met zijn drie octrooien levert deze revolutionaire technologie nauwkeurige, prachtige resultaten, zelfs met lastige speciale garens zoals metallic garen. Sensoren meten de dikte van de stof om de hoeveelheid garen te regelen die nodig is om een perfecte balans te bereiken tussen de boven- en de onderdraad. Perfecte resultaten op beide zijden van de stof.

Pfaff Performance Icon Active Sync.jpg

 

 Pfaff Performance Icon mySewnet.jpg
 Uitgebreide verbindingsmogelijkheden met wifi en mySewnet™

Laad steken naar uw machine vanuit de mySewnet™ app - met opslag in de cloud en automatische firmware-updates via wifi. Als u verbonden bent met de gratis PFAFF® CreatorCue™ app, kunt u handig stap-voor stap naai-instructies en tutorials bekijken! 

 

Automatische draadinsteker

Uiteraard beschikt deze uiterst geavanceeerde naaimachine over een volledig automatische draadinsteker voor optimale efficiëntie en gemak. De inrijgroutes met uitschuifbare draadgeleiders zorgen ervoor dat u al uw favoriete garens kunt gebruiken, zelfs als deze op grote garenklossen zitten.

 

 Pfaff Performance Icon Draadinsteker.jpg

Pfaff Performance Icon IDT.jpg

Verbeterd origineel IDT™

Het ingebouwde dubbele transport van PFAFF® transporteert nauwkeurig alle soorten stof van boven- en onderaf zodat u steeds weer perfecte steken krijgt. Het systeem heeft zijn eigen voedingsbron voor meer controle en een ingebouwde sensor laat u weten wanneer u de functie moet in- of uitschakelen!

Multi-touchscreen met een slimme computergestuurde Interface

Het supergrote (257 mm), interactieve kleurentabletscherm, met aanpasbare interface en het grootste scherm uit de branche, werkt als een smartphone of tablet. De grafische gebruikersinterface is speciaal ontworpen om aan uw wensen tegemoet te komen.

 Pfaff Performance Icon Multitouch.jpg

Wildschut & Van Keekem naaimachines
- Vrijblijvend advies over de verschillende modellen en merken – Gratis demonstratie en uitproberen - Winkels met eigen werkplaats - Gratis instructie - Altijd garantie - Ouderwetse service - Geholpen zoals u dat wilt! - Dé naaimachinevakmensen

De meest belangrijke eigenschappen:

Efficiënter als ooit tevoren dankzij het sensorsysteem: Het bewezen IDT-SYSTEEM™, het transportsysteem en de doorstikkracht. Het geoptimaliseerde IDT-SYSTEEM™ heeft een sensor en geeft direct op het touchscreen aan wanneer het IDT-SYSTEEM™ kan worden ingeschakeld of uitgeschakeld. Aan de voorkant van het transport zijn meer transporttanden geplaatst zodat ook kleine stofdelen probleemloos worden “gepakt” en perfect worden getransporteerd. Het transportsysteem is ook nog eens verbeterd ten aanzien van de verwerking van dikke stoffen of meerdere lagen. Zelfs de meest moeilijke materialen zijn tijdens het naaien constant onder controle. Als u bijvoorbeeld met dikke stoffen werkt, en het blijkt nodig, dan wordt de doorstikkracht geactiveerd en versterkt voor een perfect resultaat.

Het grote naaioppervlak biedt genoeg ruimte (310 x 140 mm) voor de verwerking van grote naaiprojecten. De vrije arm is mooi slank en onder de naaikop is veel ruimte (76,2 mm) voor de stof, voor het inrijgen en voor het verwisselen van de naald.

Wifi. Verbind uw performance icon™ eenvoudig met uw draadloze netwerk en profiteer van automatische updates en cloudopslagmogelijkheden via mySewnet™ (PFAFF® cloud).

Slim: CreatorCue™ app. Gebruik uw smartphone of tablet als hulp. Met de PFAFF® CreatorCue™ app volgt u de instructies - zowel in woord als beeld - terwijl u met uw performance icon™ naait.

Magisch: Een van de grootste, tablet-achtige touchscreens die u op een naaimachine kunt vinden. Swipe, zoom, zoom met twee vingers en personaliseer. Alles is mogelijk. Het touchscreen past zich helemaal aan u aan, maar leidt u ook door programma’s als u dat wilt. Met een grootte van 10.1 inch heeft u een van de grootste en qua bediening meest eenvoudige en intuïtieve touchscreens in handen.

Perfecte verlichting van het naaioppervlak. Perfect zicht op uw project. Gelijkmatige verlichting van het naaioppervlak zonder hinderlijke schaduw.

Professioneel sierstekenpakket: Naast de bewezen kwaliteitssteken, biedt de performance icon™ u vier compleet nieuwe steektechnieken: straalsteek, kanten randsteek, zwevende steek en de drievoudige lintsteek. Deze ieuwe technieken maken uw project werkelijk uniek. Bovendien beschikt u over prachtige 9 mm steken, enkele en dubbele lintsteken en robuuste maxisteken.

Performance icon™ help-centrum: Hulp bij de hand: Meer dan 50 geanimeerde en geïllustreerde instructies die u helpen bij het naaien. Interactieve stap-voor-stap uitleg rondom naaien en quilten.

Probleemloos inrijgen: Gebruik verschillende garenklossen in diverse afmetingen. Dankzij de uitschuifbare telescoopgeleider wordt het garen altijd perfect getransporteerd. De intelligente ActivStich™ technologie zorgt voor een absoluut nauwkeurige draaddoorvoer. Ook luxe metallic garens worden probleemloos verwerkt. De sensor meet de dikte van de stof en reguleert de hoeveelheid garen.

Vele mogelijkheden: Meer dan 500 ingebouwde steken, waaronder zes naailettertypes.

Sequence Creator - Patroonreeksen: In „Sequence Creator“ kunt u een stekenreeks met steken maken en aanpassen. Combineer verschillende 9-mm-steken, zijwaartse steken en naailettertypes van de performance icon™, de mySewnet™ cloud of een extern apparaat. 

Praktisch: De met de Stitch Creator™ functie gemaakte steken kunt u ook aan een stekenreeks toevoegen. Handig: U kunt stekenreeksen met een lengte tot ongeveer 500 mm maken. De lengte van elke stekenreeks wordt op het scherm getoond.

Ergonomisch: Het rubberen handwiel en het gebogen werkvlak.

Creatief: De Stitch Creator™ functie is perfect voor alle individualisten. Simpelweg de steek naar wens aanpassen of een nieuwe ontwerpen. Tot maximaal 9 mm zijn er echt veel variatie-mogelijkheden. De steek wordt duidelijk op het bewerkingsscherm getoond en iedere verandering wordt in het voorbeeldvenster aangegeven. Super!

 

Pfaff Performance Icon met Box.png