Pfaff Expression 710

KLIK EN
informeer mij vrijblijvend over

  • - inruil mogelijkheden
  • - een lopende actie
  • - uitproberen in de winkel

Wildschut & Van Keekem

  • - Winkels met werkplaats
  • - Gratis instructie
  • - Tot 5 jaar garantie
  • - Ouderwetse service
  • - Geholpen zoals u dat wilt!
  • - Dé naaimachinevakmensen
€ 1.599,00
Computernaaimachine met hoogwaardige QVGA kleuren touchscreen. Met o.a. 9 mm steken, snelheidsregeling, elektronisch draadspanning-systeem, onderdraad sensor, etc.
Lees meer...
Dimensions: 0x0x0 in
*

Pfaff Expression 710 naaimachine

Uitstekend naaicomfort dankzij geavanceerde technologie

De Expression Nieuw design heeft een makkelijke bediening, moderne functies en is zeer gebruiksvriendelijk, zodat u met plezier achter u Pfaff naaimachine zit. Kom vrijblijvend de verschillen in één van onze winkels bekijken. Wij demonstreren u graag de verschillende modellen, maar u kunt ook zelf de naaimachine even uitproberen. 

Computernaaimachine met hoogwaardige QVGA kleuren touchscreen. De steek die u kiest geeft op het scherm meteen de nuttige informatie die u nodig heeft om tot een mooi naairesultaat te komen. Zo weet u onder andere welke naaivoet het meest geschikt is. Uiteraard beschikt deze machine over het Pfaff IDT Systeem.9 mm steken een geheugen voor persoonlijke stekencombinaties. LED verlichting voor goed zicht op uw werk. Snelheidsregeling, onderdraadsensor, elektronisch draadspanningssysteem, draadafsnijder en veel veel meer.

 

 

 

Het originele IDT™ SYSTEEM

Absoluut gelijkmatig stoftransport van boven- en onderaf. Het IDT™ systeem is ideaal voor de quiltster en naaister! IDT™ werkt met alle steken, zowel vooruit als achteruit, welke steeklengte of -breedte u ook gebruikt. 

 

Computernaaimachine met hoogwaardige QVGA Kleuren Touchscreen.

De steek die u kiest laat in het touchscreenscherm meteen zien welke informatie nuttig is om tot een mooi naairesultaat te komen. Ook een goed verlicht naaioppervlak door de LED-Verlichting maakt dat u met plezier achter de Pfaff expression 710 zit. De snelheidsregeling, onderdraadsensor, elektronische draadspanningssysteem en draadafsnijder zijn enkele handige en nuttige tools waar u straks niet meer zonder kan.

Pfaff Expression line 710 detail.png