Pfaff Ambition 620

KLIK EN
informeer mij vrijblijvend over

  • - inruil mogelijkheden
  • - een lopende actie
  • - uitproberen in de winkel

Wildschut & Van Keekem

  • - Winkels met werkplaats
  • - Gratis instructie
  • - Tot 5 jaar garantie
  • - Ouderwetse service
  • - Geholpen zoals u dat wilt!
  • - Dé naaimachinevakmensen
€ 899,00
Computernaaimachine met monochroom scherm met o.a. elektronisch draadspanningssysteem, automatische draadafsnijder, 136 steken,etc
Lees meer...

GRATIS EXCLUSIEVE NAAIBOX t.w.v. € 129,00 (zolang de voorraad strekt)
Dimensions: 0x0x0 in
*

Computernaaimachine met monochroom scherm. Elektronisch draadspanningssysteem, automatische draadafsnijder, 136 steken, breed scala aan 7-mm steken, 2 lettertypes, veel ruimte rechts van de naald (200 mm), Pfaff IDT systeem en veel veel meer.

 

Pfaff Naaien met een nieuwe Dimensie.

De Pfaff Ambition-line is vernieuwd. Het verschil zit ‘m in de details. Uiteraard wel met het bekende en vertrouwde IDT-Systeem van Pfaff.
De Ambition heeft een makkelijke bediening, moderne functies en is zeer gebruiksvriendelijk, zodat u met plezier achter u Pfaff naaimachine zit. Kom vrijblijvend de verschillen in één van onze winkels bekijken. Wij demonstreren u graag de verschillende modellen, maar u kunt ook zelf de naaimachine even uitproberen. 

 

GRATIS Naaibox

Bij aankoop van een Pfaff Ambition 610, 620 of 630 krijgt u een gratis exclusieve naaibox t.w.v. € 129,00*
* zolang de voorraad strekt

Bekijk hier de inhoud van deze naaibox 

Pfaff Ambition line naaibox.png

HET ORIGINELE IDT™ SYSTEEM

Absoluut gelijkmatig stoftransport van boven- en onderaf. Het IDT™ systeem is ideaal voor de quiltster en naaister! IDT™ werkt met alle steken, zowel vooruit als achteruit, welke steeklengte of -breedte u ook gebruikt. 

 

Computernaaimachine met monochroom scherm

Comfortabele bediening 136 steken, 2 lettertypes en veel verschillende 7 mm steken Elektronische draadspanningssysteem en automatische draadafsnijder zijn enkele gemakken en voordelen in het gebruik van deze Ambition 620. Ook de start/stop knop waardoor u geen voetpedaal hoeft te gebruiken geeft u de vrijheid om creatieve en mooie naaiprojecten te maken.

Pfaff Ambition 620 detail.png
Pfaff Ambition spoelhuis.png

Liggend Spoelhuis

Het spoeltje ligt plat in de machine en door het transparante deksel kunt u zien welke kleur garen en de hoeveelheid garen op het spoeltje.