Pfaff Naaimachines

Resultaten1 tot 10 (16 Totaal)
Sorteren op
Limited edition - 155 jaar PFAFF
€ 399,00
Korte Omschrijving
Smarter by Pfaff 155 Limited Edition
Nu met gratis passepoilvoet en rimpelvoet
Limited edition - 155 jaar PFAFF
€ 849,00 Nu € 777,00
Korte Omschrijving
De Ambition 155 is de "Limited Edition" van het model Ambition 1.0: Actieprijs en met gratis extra voetjes!
€ 299,00
Korte Omschrijving
Op alle knoppen staan steken en nummers vermeld, zodat u snel, gemakkelijk en duidelijk uw selecties kunt maken. Pas de persvoetdruk aan voor speciale technieken als quilten en het naaien van elastische naden. Altijd een perfect resultaat. De transporteur met zeven tanden ondersteunt de stof aan alle zijden van de naald en transporteert uw stof perfect. Met harde beschermkap.
€ 329,00
Korte Omschrijving
Op alle knoppen staan steken en nummers vermeld, zodat u snel, gemakkelijk en duidelijk uw selecties kunt maken. Pas de persvoetdruk aan voor speciale technieken als quilten en het naaien van elastische naden. Altijd een perfect resultaat. De transporteur met zeven tanden ondersteunt de stof aan alle zijden van de naald en transporteert uw stof perfect. Met 23 steken waaronder nuttige steken, decoratieve steken, elastische steken en een 1-fase knoopsgat. Met harde beschermkap.
€ 399,00
Korte Omschrijving
Computer gestuurde machine. Als u op de afhechttoets drukt, hecht uw SMARTER BY PFAFF™ 260c af en stopt automatisch, voor een snelle, eenvoudige afwerking. Automatische steekbreedte en steeklengte. Als er een steek wordt geselecteerd, worden automatisch de beste steeklengte en -breedte ingesteld. Vijf verschillende naaivoeten van het originele PFAFF® naaivoetensysteem zijn inbegrepen. Ingebouwde draadinsteker. Met harde beschermkap.
€ 699,00
Korte Omschrijving
Krachtig, veelzijdig en comfortabel! Met extra naaicomfort: IDT™! Een keuze voor de select 3.2 van Pfaff is kiezen voor net dat extra beetje comfort waar momenteel wereldwijd al miljoenen mensen van profiteren: IDT™ (Ingebouwd Dubbel Transport) – Absoluut gelijktijdig stoftransport van onder én boven! IDT™ garandeert u een perfect stoftransport en perfecte naden – met alle soorten stoffen.
€ 799,00
Korte Omschrijving
Naast al het gemak van de select™ 3.2, heeft de select™ 4.2 een aantal indrukwekkende extra's. Meer steken, inclusief een diverse siersteken. Nooit meer zoeken naar het oog van de naald met de ingebouwde draadinsteker. Profiteer ook van het originele IDT™ systeem voor een gegarandeerd gelijktijdig stoftransport van onder én van boven. Extra accessories - zoals de stopvoet, de rolzoomvoet en de siersteekvoet - zijn inbegrepen.
€ 599,00 Nu € 499,00
Korte Omschrijving
Wat denkt u van een naaimachine die compact genoeg is om mee te nemen naar naailes of om op uw boekenplank te zetten? En wat vindt u ervan als zo'n machine ook nog eens over alle functies beschikt die volledig voldoen aan de hoge eisen van de PFAFF®-naaister? De PFAFF® passport™ 2.0 naaimachine is speciaal ontworpen voor kleine ruimtes, om mee te nemen naar naailes, cursus of op reis. Trek ermee de wijde wereld in en ontdek hoe handig het is om uw eigen naaimachine altijd bij de hand te hebben! Geen grenzen, alleen vrijheid.
€ 699,00 Nu € 599,00
Korte Omschrijving
Wat denkt u van een naaimachine die compact genoeg is om mee te nemen naar naailes of om op uw boekenplank te zetten? De PFAFF® passport™ 3.0 naaimachine is speciaal ontworpen voor kleine ruimtes, om mee te nemen naar naailes, cursus of op reis.
€ 749,00
Korte Omschrijving
Ruim. Dankzij de grootste* naairuimte en de lange vrije arm kunt u moeiteloos kleine en grote werkstukken naaien.
Helder. Het perfect verlichte naaigebied en het touchscreen met hoge resolutie optimaliseren uw werkproces.
Precies. Het originele IDT™ systeem garandeert een absoluut gelijkmatig stoftransport van boven- en van onderaf.