Pfaff Naaimachines

Resultaten1 tot 16 (16 Totaal)
Sorteren op
Limited edition - 155 jaar PFAFF
€ 399,00
Korte Omschrijving
Smarter by Pfaff 155 Limited Edition
Nu met gratis passepoilvoet en rimpelvoet
UITVERKOCHT
€ 849,00 Nu € 777,00
Korte Omschrijving
De Ambition 155 is de "Limited Edition" van het model Ambition 1.0: Actieprijs en met gratis extra voetjes!
€ 299,00
Korte Omschrijving
Op alle knoppen staan steken en nummers vermeld, zodat u snel, gemakkelijk en duidelijk uw selecties kunt maken. Pas de persvoetdruk aan voor speciale technieken als quilten en het naaien van elastische naden. Altijd een perfect resultaat. De transporteur met zeven tanden ondersteunt de stof aan alle zijden van de naald en transporteert uw stof perfect. Met harde beschermkap.
€ 329,00
Korte Omschrijving
Op alle knoppen staan steken en nummers vermeld, zodat u snel, gemakkelijk en duidelijk uw selecties kunt maken. Pas de persvoetdruk aan voor speciale technieken als quilten en het naaien van elastische naden. Altijd een perfect resultaat. De transporteur met zeven tanden ondersteunt de stof aan alle zijden van de naald en transporteert uw stof perfect. Met 23 steken waaronder nuttige steken, decoratieve steken, elastische steken en een 1-fase knoopsgat. Met harde beschermkap.
€ 399,00
Korte Omschrijving
Computer gestuurde machine. Als u op de afhechttoets drukt, hecht uw SMARTER BY PFAFF™ 260c af en stopt automatisch, voor een snelle, eenvoudige afwerking. Automatische steekbreedte en steeklengte. Als er een steek wordt geselecteerd, worden automatisch de beste steeklengte en -breedte ingesteld. Vijf verschillende naaivoeten van het originele PFAFF® naaivoetensysteem zijn inbegrepen. Ingebouwde draadinsteker. Met harde beschermkap.
€ 699,00
Korte Omschrijving
Krachtig, veelzijdig en comfortabel! Met extra naaicomfort: IDT™! Een keuze voor de select 3.2 van Pfaff is kiezen voor net dat extra beetje comfort waar momenteel wereldwijd al miljoenen mensen van profiteren: IDT™ (Ingebouwd Dubbel Transport) – Absoluut gelijktijdig stoftransport van onder én boven! IDT™ garandeert u een perfect stoftransport en perfecte naden – met alle soorten stoffen.
€ 799,00
Korte Omschrijving
Naast al het gemak van de select™ 3.2, heeft de select™ 4.2 een aantal indrukwekkende extra's. Meer steken, inclusief een diverse siersteken. Nooit meer zoeken naar het oog van de naald met de ingebouwde draadinsteker. Profiteer ook van het originele IDT™ systeem voor een gegarandeerd gelijktijdig stoftransport van onder én van boven. Extra accessories - zoals de stopvoet, de rolzoomvoet en de siersteekvoet - zijn inbegrepen.
€ 599,00 Nu € 499,00
Korte Omschrijving
Wat denkt u van een naaimachine die compact genoeg is om mee te nemen naar naailes of om op uw boekenplank te zetten? En wat vindt u ervan als zo'n machine ook nog eens over alle functies beschikt die volledig voldoen aan de hoge eisen van de PFAFF®-naaister? De PFAFF® passport™ 2.0 naaimachine is speciaal ontworpen voor kleine ruimtes, om mee te nemen naar naailes, cursus of op reis. Trek ermee de wijde wereld in en ontdek hoe handig het is om uw eigen naaimachine altijd bij de hand te hebben! Geen grenzen, alleen vrijheid.
€ 699,00 Nu € 599,00
Korte Omschrijving
Wat denkt u van een naaimachine die compact genoeg is om mee te nemen naar naailes of om op uw boekenplank te zetten? De PFAFF® passport™ 3.0 naaimachine is speciaal ontworpen voor kleine ruimtes, om mee te nemen naar naailes, cursus of op reis.
Prijsverlaging!
€ 749,00 Nu € 699,00
Korte Omschrijving
Ruim. Dankzij de grootste* naairuimte en de lange vrije arm kunt u moeiteloos kleine en grote werkstukken naaien.
Helder. Het perfect verlichte naaigebied en het touchscreen met hoge resolutie optimaliseren uw werkproces.
Precies. Het originele IDT™ systeem garandeert een absoluut gelijkmatig stoftransport van boven- en van onderaf.
Prijsverlaging!
€ 849,00 Nu € 799,00
Korte Omschrijving
Ruim. Dankzij de grootste naairuimte* en de lange vrije arm kunt u moeiteloos kleine en grote stukken naaien.
Helder. Het perfect verlichte naaigebied optimaliseert uw werkproces.
Precies. Het originele IDT™ systeem garandeert een absoluut gelijkmatig stoftransport van boven- en van onderaf.
Prijsverlaging!
€ 949,00 Nu € 899,00
Korte Omschrijving
Het grote touchscreen met hoge resolutie maakt het mogelijk om op een professionele manier te naaien. Met speciaal geselecteerde quiltsteken, stelt de PFAFF® quilt ambition™ 2.0 naaimachine u in staat uw ware quilttalent te ontdekken! Inclusief twee speciale quiltvoeten:: Open naaivoet voor quilten uit de vrije hand en de ¼ inch quiltvoet voor het IDT™ systeem. Kies uit vier verschillende lettertypes: Block-, Outline-, Script- en Cyrillic-letters. Bevestig de Open naaivoet voor quilten en borduren uit de vrije hand.
Prijsverlaging!
€ 1.299,00 Nu € 1.099,00
Korte Omschrijving
Ingebouwd Dubbel Transport alleen van PFAFF®, al meer dan 45 jaar! Absoluut gelijkmatig stoftransport van boven- en onderaf. De naairuimte rechts van de naald is extra groot voor het naaien van grote hoeveelheden stof of tussenvulling.
Snijdt automatisch de boven- en onderdraad af en trekt de draaduiteinden naar de achterkant van de stof.
Prijsverlaging!
€ 1.649,00 Nu € 1.499,00
Korte Omschrijving
Onontbeerlijk bij het quilten is een naaimachine die helemaal aan de wensen van de quilter kan voldoen en die kan zorgen dat ideeën werkelijkheid worden. De extra grote ruimte en de lange vrije arm maken het gemakkelijk om met grote projecten te werken. Het perfect verlichte naaioppervlak en het intuïtieve en heldere, grafische display optimaliseren uw werkproces. Het originele IDT™ Systeem garandeert een perfect gelijkmatig stoftransport van boven en onderen.
Prijsverlaging!
€ 2.199,00 Nu € 1.899,00
Korte Omschrijving
De PFAFF® performance™ 5.2 naaimachine is de perfecte keuze voor wie graag quilt, woonaccessoires maakt, van mode houdt – voor iedereen die iets creëert.
Nieuw
€ 4.999,00
Korte Omschrijving
De PFAFF® performance icon™ heeft alles wat een moderne naaister zich maar kan wensen en is klaar voor de toekomst!
De PFAFF® performance icon™ zal uw verwachtingen ongetwijfeld overtreffen. Dit topmodel heeft alles in zich, zowel bewezen functies als volledig nieuwe en unieke eigenschappen. De bediening is uitermate intuïtief en staat garant voor ultiem naaiplezier.