Juki naaimachine HZL UX8 Kirei

KLIK EN
informeer mij vrijblijvend over

 • - inruil mogelijkheden
 • - een lopende actie
 • - uitproberen in de winkel

Wildschut & Van Keekem

 • - Winkels met werkplaats
 • - Gratis instructie
 • - Tot 5 jaar garantie
 • - Ouderwetse service
 • - Geholpen zoals u dat wilt!
 • - Dé naaimachinevakmensen
Op voorraad
€ 3.899,00
The Next Generation met ingebouwde WIFI. Met kleuren Touchscreen, extra grote werkruimte, ingebouwde LED verlichting, met boventransport en BOX Feed transportsysteem.

Lees meer...
Dimensions: 0x0x0 in
*

Verlichting

De helderheid van de verlichting kan veranderd worden tussen daglicht en zacht wit zodat bepaalde kleurcombinaties van stof en garen altijd goed zichtbaar blijven. Dit geldt voor zowel de steekplaatverlichting als voor de verlichting onder de arm.

 

Juki HZL 4X8 Kirei bedieningspaneel.png
 Juki HZL 4X8 Kirei steekplaat.

Eenvoudig steekplaat verwisselen

Vervang de standaard steekplaat en transporteur voor de meegeleverde steekplaat en transporteur voor rechte steek en voorkom dat dunne stoffen aan het begin van de naad in het naaldgat worden geduwd. In combinatie met de naaivoet voor rechte steek kunnen er ook randen en scherpe rondingen worden genaaid.

Laatst gekozen steken opslaan

De 10 laatst genaaide steken worden opgeslagen in de geschiedenis. De instellingen die afwijken van de standaard instellingen worden blauw weergegeven.
 Juki HZL 4X8 Kirei bediening
 Juki HZL 4X8 Kirei accessoires

Altijd uw favoriete accessoires bij de hand

De HZL-UX8 heeft als eerste naaimachine met een extra grote werkruimte van 30 cm een vrije arm aanschuiftafel voor accessoires. Houd uw meest gebruikte accessoires binnen handbereik opgeborgen in de aanschuiftafel. Met de meegeleverde aanschuiftafel kan het werkgebied zelfs worden uitgebreid tot 570 mm.

Ingebouwde WIFI

Via YOUTUBE kunnen zonder aanmeldingsplicht gedetailleerde bedieningsprocedures worden bekeken op het scherm van de naaimachine of zelfs muziek worden beluisterd op de naaimachine tijdens het naaien. Instructievideo’s kunnen ook worden bekeken op een smartphone door het scannen van een QR-code.
 juki WIFI
 juki box feed systeem

BOX feed transportsysteem voor een perfecte steek

Het krachtige industriële rechthoekig transportsysteem (BOX Feed) maakt door de vlakke horizontale beweging, langer contact met de stof en zorgt voor een nauwkeurige transportwerking. Het reguliere transportsysteem maakt een ovale beweging die materiaalkrimp en verschuiven van de stof veroorzaakt.

Altijd mooie knoopsgaten

Knoopsgaten naaien met klemplaat en sensor, dit zorgt voor een betrouwbare doorvoer, zelfs op dikke stoffen en naden, en corrigeert automatisch de dichtheden van de linker en rechter rups. Omdat de snijbreedte kan worden aangepast, kunt u een knoopsgat naaien dat niet alleen past bij de grootte van de knoop, maar ook bij de knoopdikte.
 Juki HZL 4X8 Kirei mooie knoopsgaten
 juki tapering.

Tapering

Laat de steekbreedte automatisch steek voor steek vermeerderen of verminderen en naai een precieze hoek. Door een uitgebreide keus aan verschillende hoek- en richtingsinstellingen zijn de mogelijkheden voor tapering heel uitgebreid. Stel van tevoren de steeklengte in of sla de lengte van de genaaide steken op.

Specificaties

 • NaaisnelheidMax. 1050 tpm
 • SteeklengteMax. 5 mm
 • SteekbreedteMax. 7 mm
 • Naaivoethoogte6・8・10/12 mm
 • Naald130/750H (HAx1)
 • Afmetingen602(L) × 264(B) x 310(H) mm
 • Gewicht14,9 kg

Steken

Naaimachine met 367 ingebouwde naaisteken en 6 verschillende alfabetten. De steeklengte en -breedte kun je instellen tot een lengte van 5 mm en een breedte van 7 mm. Je maakt eenvoudig 21 verschillende één fase knoopsgaten met de knoopsgatenautomaat. Met de spanningregelaar zorg je voor regelmatige steken.

Grote projecten
De Juki HZL- UX8 Kirei heeft een grote naairuimte van 30,4 cm rechts van de naald

Naaifuncties
Door de elektronische snelheidsregeling naai je gemakkelijk door dikkere stoffen. Met de start/stop toets kun je ook naaien zonder het bijgeleverde voetpedaal.

De Juki HZL-UX8 beschikt over een slimme zweef-functie, de naaivoet zweeft over de stof en de voetdruk past zich automatisch aan.

De naaldstop onder/boven gebruik je bij het nauwkeurig naaien en draaien van de stof. De verzinkbare transporteur helpt je met het repareren van gaten en naaien uit de vrije hand. Naaien met een tweelingnaald is mogelijk: handig voor gelijkmatige dubbele stiksels. Met de automatische draadinsteker is een draad zo ingestoken. De automatische knipfunctie maakt je schaar bijna overbodig. De knipfunctie is zowel met de hand als met het voetpedaal te bedienen. De machine hecht automatisch aan en af. Je kunt aan het voetpedaal functies toekennen zoals: naaivoet hevel, draadknipper, retoursteken, naaldstand of voor enkelsteken naaien.

Om het gemakkelijk te maken de juiste draadspanning in te stellen, ziet je een visuele weergave van de steek op je display.

Handige extra’s
De machine heeft een vrije arm, voor naaien van mouwen en broekspijpen. De dubbele led-verlichting zorgt voor een schaduwvrij zicht op je werk. De spoelinleg is makkelijk: bovenop de machine. En met de bijgeleverde kniehevel kun je de naaivoet omhoog zetten zonder je handen van je werk te halen.

De machine heeft een spoeldraadteller, bij minder dan 20% draad op de spoel kleurt de teller rood en wordt je gewaarschuwd met een geluidssignaal.

De machine heeft een instebare steekplaat voor rechtstikken en het boxfeed gecombineerd met het Juki Smart feed boventransport syteem zorgt voor een perfecte steek kwaliteit.

Exclusief voor Juki : U kunt de hoogte van de naaivoet instellen met stapjes van 0,1 mm. Met deze precisie instelling kunt u voor ieder materiaal de juiste afstand kiezen.

We leveren deze machine met maar liefst 12 naaivoeten (zigzagvoet, ¼"quiltvoet, quiltvoet, boventransportvoet, gladde transportvoet, overlockvoet, open teen naaivoet, knoopsgatvoet, handmatig knoopsgatvat, blindzoomvoet, randafwerkvoet, ritsvoet), grote quilt-aanschuiftafel en een harde beschermkap.