Husqvarna Viking Brilliance 75Q

KLIK EN
informeer mij vrijblijvend over

  • - inruil mogelijkheden
  • - een lopende actie
  • - uitproberen in de winkel

Wildschut & Van Keekem

  • - Winkels met werkplaats
  • - Gratis instructie
  • - Tot 5 jaar garantie
  • - Ouderwetse service
  • - Geholpen zoals u dat wilt!
  • - Dé naaimachinevakmensen
Op voorraad
€ 1.799,00
De BRILLIANCE™ 75Q naaimachine heeft een interactief kleuren-touchscreen met hoge resolutie dat gemakkelijk te gebruiken is. Verder beschikt deze naaimachine over verschillende, unieke stekentechnieken zoals themasteken, applicatiesteken, pailletsteken, pop-upsteken, versiersteken en garensteken.
Lees meer...
Dimensions: 0x0x0 in
*

De BRILLIANCE™ 75Q naaimachine

Machine heeft een interactief kleuren-touchscreen met hoge resolutie dat gemakkelijk te gebruiken is.

Gebruik gewoon uw stylus of een optionele USB-muis om alle mogelijke functies, steken en informatie met een aanraking te activeren! De kleuren met hoge contrasten op het scherm maken het gemakkelijk uw weg te vinden tijdens het navigeren door de diverse schermen voor naaien en programmeren. Verder beschikt deze naaimachine over verschillende, unieke stekentechnieken zoals themasteken, applicatiesteken, pailletsteken, pop-upsteken, versiersteken en garensteken.

Scherm Husqvarna 75Q.PNG

Kleuren touch-screen  BRILLIANCE™ 75Q

Deze naaimachine heeft een interactief kleuren-touchscreen met hoge resolutie dat gemakkelijk te gebruiken is. Gebruik gewoon uw stylus of een optionele USB-muis om alle mogelijke functies, steken en informatie met een aanraking te activeren! De kleuren met hoge contrasten op het scherm maken het gemakkelijk uw weg te vinden tijdens het navigeren door de diverse schermen voor naaien en programmeren. HUSQVARNA VIKING® kleuren touchscreen Steken en alle belangrijke informatie over de steek wordt op ware grootte op het kleuren touchscreen getoond. De grafische gebruikersinterface is speciaal voor u ontworpen.  Scherm (70x53 mm) – resolutie: 320x240 

 

 

 
Unieke stekentechnieken

 Unieke stekentechnieken zijn o.a. themasteken, applicatiesteken, pailletsteken, pop-upsteken, versiersteken en garensteken. Deze Husqvarna Viking Brilliance 75Q heeft 

463 steken waaronder nuttige steken, siersteken, oogjes, knoopsgaten, 4 lettertypes en zijwaarts getransporteerde omnimotionsteken. Hoogwaardig, overzichtelijk kleuren-touchscreen. Perfecte doorstikkracht, onderdraadsensor, PBB-knooopsgatensysteem en elektronisch draadspanningssysteem. Nieuwe LED-technologie voor een uitstekende verlichting van het naaioppervlak, draadafsnijder, automatische verzinking van de transporteur en veel meer.

 

 

 

Husqvarna steken.PNG 

 

 

 
 Husqvarna Epic_Perfect gelijkmatig transport.jpg

 

EXCLUSIVE SENSOR SYSTEM™ FUNCTIE 

De EXCLUSIVE SENSOR SYSTEM™ technologie registreert automatisch en doorlopend de dikte van de stof
terwijl u naait en past zich aan voor een perfect gelijkmatig transport.

Sensorvoet omhoog De naaivoet wordt automatisch omlaag en omhoog gebracht voor iedere naaitechniek. Vier posities: omlaag, draaien, omhoog en extra hoog. Brengt de transporteur automatisch omlaag bij de extra hoge stand voor maximale ruimte om dikke, zware stoffen en quilts eenvoudig onder de naaivoet te kunnen schuiven. 
Sensorvoet draaistand Automatische zwevende positie met de naald omlaag om eenvoudig te kunnen draaien, appliqueren en quilten.
Sensorvoetdruk De naaivoet registreert doorlopend de dikte van de stof en past  automatisch de naaivoetdruk aan, voor een gelijkmatig stoftransport  van alle soorten stoffen.