Bernina Naaimachines

Sorteren op
€ 1.099,00
Korte Omschrijving
Kleine naaimachine, veel mogelijkheden; Subliem naaicomfort; Handmatig instelbare naaisnelheid; Inrijgen is supergemakkelijk; Genoeg ruimte voor uw ideeën, lees meer...
€ 1.349,00
Korte Omschrijving
Perfect formaat voor kleine naaikamers
Subliem naaicomfort; Inrijgen? Het is gemakkelijk! Genoeg ruimte voor uw ideeën; Automatisch knoopsgat; Op elk moment perfecte steekcontrole. Lees meer...
NIEUW
€ 1.699,00
Korte Omschrijving
De BERNINA 435 hoort van u te zijn.
... omdat het een krachtige en makkelijk te hanteren machine is.
... omdat de B 435 snel naait en nooit teleurstelt én
...omdat het de perfecte machine is voor al uw leuke projecten.
Lees meer...
NIEUW
€ 1.899,00
Korte Omschrijving
De B 475 QE is de beste vriend van alle quilters.
... omdat zij het perfecte formaat heeft om meegenomen te worden
... omdat de B 475 QE vol zit met speciale quiltsteken én
...omdat hij inclusief patchworkvoet #37 is.
Lees meer...
NIEUW
€ 2.099,00
Korte Omschrijving
BERNINA beveelt de B 480 aan
... omdat de B 480 zeer eenvoudig door alle stoffen naait
... omdat automatische functies waardevolle, creatieve tijd besparen én
...omdat het ontwerp een elegante look en feel heeft!
Lees meer...
€ 1.399,00
Korte Omschrijving
Een mechanische klassieker -
De BERNINA 1008 heeft de flair van een mechanische naaimachine met hoge precisie en vele instelmogelijkheden - het ideale voorbeeld van comfort en eenvoudige bediening.
Lees meer...
€ 1.239,00
Korte Omschrijving
Met de BERNINA 330 is succes gegarandeerd. Nauwkeurig vanaf de eerste steek. Bovendien beschikt ze over een groot geheugen voor steekcreaties. Kortom: de optimale start voor een creatieve hobby.
Lees meer...
€ 1.469,00
Korte Omschrijving
De BERNINA 3-serie biedt uitzonderlijk veel functies, zonder te hoge eisen aan de gebruiker te stellen. Met o.a. traploos regelbare naaisnelheid, automatische knoopsgaten, quilten etc.
Lees meer...
€ 2.649,00
Korte Omschrijving
De nieuwe B540 met een steekbreedte van 9 mm is de perfecte naaimachine voor fijne materialen en patchwork. Maak gebruik van de 1.048 mooie steekpatronen en vijf naai-alfabetten om uw favoriete projecten een individueel tintje te geven. Lees meer...
€ 3.349,00
Korte Omschrijving
De nieuwe B570 Quilter's Edition (QE) wordt geleverd met de BERNINA Steekregulator en patchworkvoet 97. Creëer prachtige projecten en maak uw keuze uit 73 verschillende geïntegreerde quiltsteken en 450 siersteken. Lees meer...
€ 4.899,00
Korte Omschrijving
De nieuwe BERNINA B590 is de perfecte machine om mee te naaien, te quilten en te borduren. Geniet van 1.774 mooie steekpatronen en personaliseer uw projecten met borduursels. U heeft de beschikking uit wel 275 geïntegreerde borduurontwerpen. Lees meer...
€ 3.399,00
Korte Omschrijving
De BERNINA 720 beschikt over een stabiel geconstrueerde vrije arm, die rechts naast de naald met 254 mm ruimte laat voor grote quilts en andere naaiprojecten. Speciaal voor de veeleisende naaister beschikt deze machine de smalle 5,5 mm naaivoeten .
Lees meer...
€ 3.599,00
Korte Omschrijving
De BERNINA 740 biedt veel functies die u het naaien en quilten vergemakkelijken. Innovaties zoals de lange vrije arm en het BERNINA Dual transport getuigen van een grote vernieuwingsgeest.
Lees meer...
€ 4.499,00
Korte Omschrijving
De BERNINA 770 biedt veel functies die u het naaien en quilten vergemakkelijken. Met de lange vrije arm, de BERNINA steekregulator (BSR) en het BERNINA Dual transport en een borduurmodule(is optioneel) is dit een goede keus.
Lees meer...
€ 4.699,00
Korte Omschrijving
De BERNINA 770QE biedt veel functies die u het naaien en quilten vergemakkelijken. En is nu leverbaar in een unieke Jubileum Editie.
De borduurmodule is apart verkrijgbaar.
Lees meer...
€ 7.999,00
Korte Omschrijving
De BERNINA 790 PLUS biedt de nieuwste technologie op alle fronten. Bij het naaien en het versieren helpt de geïntegreerde Dual Transport en de BERNINA steekregulator (BSR). In de borduurmodus kunnen de sjablonen direct op het grote, kleurrijke TFT-touchscreen worden bewerkt en opgeslagen op de naaimachine of een USB-stick.
Lees meer...
€ 9.299,00
Korte Omschrijving
De BERNINA 880 PLUS biedt de nieuwste technologie op alle fronten. Bij het naaien en het versieren helpt de geïntegreerde Dual Transport en de BERNINA steekregulator (BSR). In de borduurmodus kunnen de sjablonen direct op het grote, kleurrijke TFT-touchscreen worden bewerkt en opgeslagen op de naaimachine of een USB-stick.
Lees meer...