Pfaff naai- en borduurmachines

Resultaten1 tot 5 (5 Totaal)
Sorteren op
Verlaagd in prijs
€ 1.499,00 Nu € 1.099,00
Korte Omschrijving
Met de nieuwe PFAFF® creative™ 1.5 naai- en borduur-machine maakt u op een makkelijke en leuke manier unieke borduurmotieven met een stijlvol accent. Door alle fantastische voordelen van de machine en de Embroidery Intro Software voor PC te gebruiken, ziet u uw dromen steek voor steek tot leven komen. Maak er iets spectaculairs van! Deze machine wordt geleverd inclusief een borduurunit.
€ 3.199,00
Korte Omschrijving
Het heldere scherm met hoge resolutie geeft de steken op ware grootte weer en borduurmotieven in echte kleuren. Pas borduurmotieven aan, combineer ze direct op het scherm en plaats ze zoals u dat wilt. Het centraal geplaatste scherm biedt een goede zichtbaarheid vanuit verschillende hoeken.
Meer dan 150 exclusieve borduurmotieven zijn bij de machine inbegrepen. Iinclusief borduurmotieven voor speciale technieken zoals garendecoratie, Tread Velvet™ en open borduurwerk wachten erop door u ontdekt te worden.
€ 4.199,00
Korte Omschrijving
De PFAFF® creative™ 4.5 naai- en borduurmachine biedt een groot aantal indrukwekkende functies en creatieve mogelijkheden en ongelooflijk veel verschillende borduurmotieven. Combineer in een oneindig aantal prachtige creaties met caleidoscopische effecten. U hoeft alleen maar uw eigen persoonlijkheid en creativiteit open te stellen om de exclusieve technologie van de PFAFF® creative™ 4.5 naai- en borduurmachine volledig te benutten.
Vestiging Gorinchem & Amsterdam
€ 7.999,00 Nu € 5.500,00
Korte Omschrijving
Laat uw verbeelding de vrije loop met exclusieve stekencategorieën, zoals innovaties als Lintsteken, Stapelsteken, Shape Creator™ en nog veel meer. Maak gebruik van de ACTIVSTITCH™ TECHNOLOGY...
€ 11.999,00
Korte Omschrijving
Where perfection meets freedom!
De PFAFF® creative icon™ is één van de meest, zo niet de meest innovatieve naai- en borduurmachine ter wereld! De mogelijkheden en functies van deze top-of-the-line naai- en borduurmachine zullen u echt versteld doen staan. Where perfection meets freedom!