Brother Innov-is XP1 Luminaire

KLIK EN
informeer mij vrijblijvend over

  • - inruil mogelijkheden
  • - een lopende actie
  • - uitproberen in de winkel

Wildschut & Van Keekem

  • - Winkels met werkplaats
  • - Gratis instructie
  • - Tot 5 jaar garantie
  • - Ouderwetse service
  • - Geholpen zoals u dat wilt!
  • - Dé naaimachinevakmensen
Op voorraad
€ 13.999,00
Maak kennis met onze top-of-the-line naai, quilt- en borduurmachine, voorzien van de allernieuwste innovatieve technologieën en de meest vooruitstrevende functies ooit! De Luminaire Innov-is XP1 is de nieuwe ontdekking op het gebied van luxueus naaien
Lees meer...
Dimensions: 0x0x0 in
*

Brother Innov-is XP1 Luminaire top of the line.

Een nieuwe ontdekking op het gebied van luxueus naaien en borduren. Voorzien van een revolutionaire technologie, nooit eerder getoond, maakt het de weg vrij om al uw naai-,quilt-, borduurdromen volledig waar te maken. Volledige luxe, kwaliteit verzekerd met droomfuncties om professioneel ogende resultaten te maken.

 


Intelligente knoopsgaten detectie

Knoopsgaten maken in een handomdraai. Dankzij de het intelligente camerasysteem, wordt de grootte van de knoop herkent en automatisch het knoopsgat op de juiste grootte  gemaakt. De Luminaire Innov-is XP1 past de naaisnelheid (onafhankelijk) aan tijdens het naaien, voor altijd prachtig genaaide knoopsgaten. Dit ingenieuze systeem zorgt ervoor dat er geen knoopsgathendel meer nodig is. Daardoor voorkomt u dat een dikke stof zoals fleece verhinderd en vervormd wordt. Bovendien zorgt de de nieuwe metalen knoopsgatstabilisator voor een goed eindresultaat, zelfs op rekbare en gebreide stoffen. 

 Brother luminaire knoopsgatdetectie.png

 

Brother stellaire 101 disney patronen.png

 


Breng de Disney droom tot leven

Fantaseren over een wereld vol Disney figuren... Die droom kunt u nu waarmaken. De Luminaire met 192 exclusieve Disney-borduur-patronen brengt de magie van Disney direct in huis. Ook zijn er 10 leuke decoratieve Disney steken.
Denk aan favoriete 
personages als Mickey Mouse, Goofy en Pluto en lievelingsfiguren uit Frozen, Finding Nemo en Cars – ze staan klaar om omgetoverd te worden tot draagbare creaties voor het hele gezin.
Disney blijft fascineren. Al sinds vele jaren biedt Brother producten aan waarbij Disney een rol speelt

Toegespitst op uw ontwerpen

 

Mijn Design Center met de vele unieke eigenschappen en mogelijkheden, geeft een nieuwe dimensie aan uw creativiteit. Ontwerp met één druk op uw scherm snel en gemakkelijk borduurpatronen, zodat u iets unieks kunt maken. Teken rechtstreeks in My design Center, of scan afbeeldingen en clip art met de scanfunctie van de ingebouwde camera. Extra software heeft u niet nodig.

Luminaire ontwerpen.png

 

 

Brother luminaire beeldscherm.png

Beeldscherm met hoge resolutie en slimme pen

 Schuif, scroll en maak uitvergrotingen met uw vingers, of gebruik de handige 2-in-1 pen. Bewerk op het beeldscherm uw borduurpatronen, pas instellingen aan en bekijk instructie video's en ingebouwde handleidingen op het Luminaire Innov-is XP1

26,65 cm grote HD kleuren-touchscreen.
Bedien het beeldscherm op dezelfde manier als uw tablet.

Colour Shuffling

Met de exclusieve colour Shuffling-functie tovert u uw borduurontwerpen snel om naar een andere kleurencombinatie. Ook kunt u uw favoriete garenmerk kiezen waarmee de machine automatisch uw borduurontwerp in een nieuwe kleurcombinatie laat zien.

Interactieve Projector

De ware grootte, breedte en lengte van de steken worden op de stof geprojecteerd. Dankzij de unieke 2-in-1 sensorpen van Brother verschuift u uw patroon naar links of rechts, rechtstreeks op de stof, zonder uw werk te onderbreken. De kleur van het projectielicht kunt u afhankelijk van uw stof aanpassen, naar groen of rood.
Brother interactieve.PNG

 Projector luminaire.PNG

 
 

Nauwkeurige plaatsing

Projecteer het borduurpatroon, zodat u nauwkeurig kunt bepalen of de plaats van het te borduren motief op de juiste plaats komt. Voordat u met borduren gaat beginnen heeft u al een idee van het eindresultaat.

Plaats de borduurmodule en ga borduren! De V5 heeft een borduuroppervlak van 300x180 mm.