Bernina Borduurmodule L

Opruiming!
€ 1.099,00 Nu € 600,00
Met een borduurmodule(uitvoering ZONDER STD) verandert u uw BERNINA naaimachine met borduurmogelijkheid in een borduurcomputer. Geschikt voor de Bernina 735, 750 en 770.
Lees meer...
*

Borduurmodule van Bernina L verander uw machine in een borduurcomputer.

voor de geselecteerde Bernina naaimachines, voor kleine en grote borduurpatronen. Vrije arm borduren met optionele adapters mogelijk en een groot assortiment Bernina borduurramen . Hiermee kunt u bijvoorbeeld broekspijpen, blouses, jaszakken, of kleine T-shirts probleemloos borduren

Creatief borduren net als een professional – met een borduurmodule verandert u uw BERNINA naaimachine met borduurmogelijkheid in een borduurcomputer, waarmee u in een handomdraai precies uitgevoerde en adembenemende resultaten krijgt. Op de grote borduuroppervlakte L kunt u comfortabel uw borduurwerk verrichten. Geschikt voor de Bernina 750 en 770.

   
Standaard ringen L.jpg

Standaard borduurramen:

Deze module wordt met drie standaard borduurramen geleverd:
Small 50x72 mm
Medium 100x130 mm
Ovaal 145x255 mm

Apart leverbaar

Het MAXI borduurraam heeft een maat van 210x400 mm en past op Bernina naai- en borduurmachines uit de 7 Serie en de 8 Serie.

Borduurraam Maxi.jpg
Borduurraam „Jumbo”.jpg

Apart leverbaar

Het JUMBO borduurraam heeft een maat van 260x400 mm en past op Bernina naai- en borduurmachines uit de 8 Serie.

   

Wildschut-Van Keekem naaimachines

- Vrijblijvend advies over de verschillende modellen en merken – Gratis demonstratie en uitproberen - Winkels met eigen werkplaats - Gratis instructie - Altijd garantie - Ouderwetse service - Geholpen zoals u dat wilt! - Dé naaimachinevakmensen