Alle naai- en borduurmachines

Resultaten1 tot 10 (30 Totaal)
Sorteren op
€ 899,00
Korte Omschrijving
De Brother Innov-is M280D is de ideale machine om uw naai- en borduurwerk te verfraaien met magische Disney-figuren Met voorgeprogrammeerde borduurpatronen, naaisteken en borduurlettertypen biedt deze machine alles om uw creatieve wensen te doen uitkomen.
NIEUW
€ 999,00
Korte Omschrijving
De nieuwe Bernina 5-serie. Leverbaar medio januari 2018
€ 999,00
Korte Omschrijving
Creatief borduren net als een professional – met een borduurmodule verandert u uw BERNINA naaimachine met borduurmogelijkheid in een borduurcomputer, waarmee u in een handomdraai precies uitgevoerde en adembenemende resultaten krijgt. Op de grote borduuroppervlakte kunt u comfortabel uw borduurwerk verrichten. Geschikt voor Bernina Aurora 430, 435, 440, 450, Artista 630, 640 en 560, 580.
€ 1.099,00
Korte Omschrijving
Met een borduurmodule verandert u uw BERNINA naaimachine met borduurmogelijkheid in een borduurcomputer. Borduren wordt met de borduurmodule een zeer eenvoudige activiteit en de resultaten zijn adembenemend. Op de royale borduuroppervlakte van borduurmodule L kunt u comfortabel uw borduurwerk verrichten. Geschikt voor Bernina naai- en borduurmachines uit de 7 Serie en 8 Serie
Verlaagd in prijs
€ 1.499,00 Nu € 1.099,00
Korte Omschrijving
Met de nieuwe PFAFF® creative™ 1.5 naai- en borduur-machine maakt u op een makkelijke en leuke manier unieke borduurmotieven met een stijlvol accent. Door alle fantastische voordelen van de machine en de Embroidery Intro Software voor PC te gebruiken, ziet u uw dromen steek voor steek tot leven komen. Maak er iets spectaculairs van! Deze machine wordt geleverd inclusief een borduurunit.
Verlaagd in prijs
€ 1.499,00 Nu € 1.199,00
Korte Omschrijving
De nieuwe DESIGNER JADE™ 35 naai- en borduurmachine heeft een uniek en slim design. De Embroidery Intro Software voor PC (Engelstalig) is bij uw machine inbegrepen...
nieuw
€ 1.599,00
Korte Omschrijving
De Innov-is F480 is de ideale machine voor zowel naai- als borduurprojecten.
Dankzij het grote aantal functies en de superieure kwaliteit kunt u labels, monogrammen en zelfs uw eigen stekenpatronen creëren.
€ 1.999,00
Korte Omschrijving
Het is gewoon magisch om te zien hoe je door te naaien en te borduren van iets gewoons iets fantastisch kunt maken. Met de DESIGNER TOPAZ™ 25 naai- en borduurmachine heeft u ook het voordeel van ingebouwde assistentie en tijdbespaarders die u helpen om uw ideeën tot leven te brengen. Breng uw creativiteit naar een compleet nieuw niveau. Fantastisch naaiwerk en opmerkelijk borduurwerk; dat is wat u mag verwachten!
€ 2.099,00
Korte Omschrijving
Voor zowel prachtig naaiwerk als creatief borduurwerk, beschikt de gecombineerde naai- en borduurmachine Innov-is 2600 over een ruim assortiment steken en borduurpatronen, een helder kleuren touchscreen met diverse automatische functies. Realiseer al uw ideeën en geniet tijdens het borduren van al uw prachtige creaties
€ 2.499,00
Korte Omschrijving
Het is gewoon magisch om te zien hoe je door te naaien en te borduren van iets gewoons iets fantastisch kunt maken. Met de DESIGNER TOPAZ™ 40 naai- en borduurmachine heeft u daarbij ook eens het voordeel van ingebouwde assistentie en tijdbesparende functies die u helpen uw ideeën tot leven te brengen! Breng uw creativiteit naar een compleet nieuw niveau. Prachtige naaiprojecten en opmerkelijk borduurwerk staan op u te wachten!