Bernette b48 lock- en coversteek combinatie

Tijdelijk niet op voorraad
€ 849,00 Nu € 764,00
De Bernette b48 is het topmodel van Funlock reeks en is een combinatie van overlock en coversteek machine.
Lees meer...
Bestelnummer:
5240007009
Dimensions: 0x0x0 in
*
Meer informatie

Een betaalbare overlocker/coversteekmachine met een groot aantal functies en indrukwekkende steekkwaliteit

De bernette 48 is het topmodel van de Funlock serie en is een combinatie van een overlocker en een coversteek-machine. De machine biedt in totaal 23 soorten steken: 15 overlocksteken, 3 coversteken, 4 combi-steken en 1 kettingsteek, overlocksteken met een steekbreedte tot 7 mm, coversteken met steekbreedtes tussen 2,8 of 5,6 mm en combi-steken met een steekbreedte tot 10 mm. Kleurgecodeerde inrijgpaden vereenvoudigen het inrijgen van het garen in de machine en bij het inrijgen van de naald helpt een handmatige inrijger. De ondergrijper en kettinggrijper zijn voorzien van een mechanische inrijger. Het mes wordt van onderaf bediend, de stof wordt niet alleen exact afgesneden, maar het gebeurt ook bijzonder veilig. Bovendien kan het mes comfortabel met één hand worden afgesteld. Het heldere LED-licht zorgt voor goed verlicht naaien en inrijgen. De bernette Funlock 48 heeft een naaisnelheid van maximaal 1300 steken per minuut.

 • 2, 3, 4 en 5-draads naden

 • Brede overlocksteken: 3-7 mm

 • Brede coversteken: 2,8 / 5,6 mm

 • Brede combo-steken: tot 10 mm

 • Brede rolzoomsteken: 1,5 mm

 • Groot werkvlak rechts van de naald: 87mm

 • Helder LED-naailicht

 • Naaisnelheid tot 1300 steken/minuut

 • Differentieel transport traploos verstelbaar tijdens het naaien

 • Gemakkelijk inrijgen door de kleurgecodeerde inrijgpaden

 • Handmatige naaldinrijger

 • Accessoires in het grijperdeksel

 • Inclusief afvalbakje

Bernette covermachine Wildschut & van Keekem.

Een breed assortiment steken voor stevige, mooi afgewerkte naden

 

Met je bernette Funlock 48 kun je uit allerlei steken kiezen: of je nu veiligheidsnaden moet maken of randen wilt overlocken, of je voor coversteken kiest, of de super-stretchsteken voor bijzonder elastisch materiaal, of je platte naden maakt, van rolnaden en rolzomen houdt of juist garenkettingen wilt maken – de mogelijkheden zijn met je bernette Funlock 48 bijna eindeloos.

Hoge naaisnelheid voor efficiënt werken

 

Met de bernette Funlock 48 kunnen heel snel rechte lijnen worden genaaid. Met een naaisnelheid van wel 1300 steken per minuut en strakke, nauwkeurige steken, krijgt elk naaiproject snel vorm en is in een mum van tijd klaar.

Bernette covermachine inrijgen
Bernette coverlock bij wildschut en van keekem.

Groot werkvlak voor grote naaiprojecten

 

Met zijn werkvlak van 87 mm biedt de bernette Funlock 48 voldoende ruimte voor grotere naaiprojecten. Een ander highlight is het heldere LED-licht, waardoor het gebied onder de naald altijd goed verlicht is.

  steken bernette covermachine

Wildschut & Van Keekem naaimachines
- Vrijblijvend advies over de verschillende modellen en merken – Gratis demonstratie en uitproberen - Winkels met eigen werkplaats - Gratis instructie - Altijd garantie - Ouderwetse service - Geholpen zoals u dat wilt! - Dé naaimachinevakmensen

Specificaties Bernette b-funlock serie.png