Baby Lock Ovation

KLIK EN
informeer mij vrijblijvend over

 • - inruil mogelijkheden
 • - een lopende actie
 • - uitproberen in de winkel

Wildschut & Van Keekem

 • - Winkels met werkplaats
 • - Gratis instructie
 • - Tot 5 jaar garantie
 • - Ouderwetse service
 • - Geholpen zoals u dat wilt!
 • - Dé naaimachinevakmensen
Op voorraad
€ 2.898,00
Ovation is een combinatiemachine die kan locken èn coverlocken en ook nog beide tegelijk. Lees meer...
Dimensions: 0x0x0 in
*

Eentje voor alles! Overlocken en coveren met ultiem comfort.

Ovation is een gecombineerde overlock/coversteekmachine met het ExtraordinAirTM-inrijgsysteem en het automatisch draadtoevoersysteem.
Met het verschijnen van de baby lock Ovation zijn er op het gebied van de coverlockmachines nieuwe maatstaven gezet. Het moeilijke volgen van inrijgpunten, loshangende draden en ergernis zijn verleden tijd met het volautomatische luchtdrukinrijgsysteem. Dankzij de ombouw van een overlock- naar een coversteektafel blijft er meer tijd over om allerlei steken en siernaden uit te proberen.

 

 

Het gewoonweg geniale ExtraordinAirTM-inrijgsysteem maakt het inrijgen bij je Ovation tot een kinderspel. Vanaf nu bepaal je zelf de inrijgvolgorde van de draden. Je hoeft geen gekleurde punten meer te volgen, of allerlei loshangende draden uit elkaar te halen en lastig weer opnieuw in te rijgen. Kies gewoon de gewenste grijperdraad, leg die in de inrijgopening, druk op de knop en de draad wordt vanzelf tot in de punt van de grijper van de Ovation geregen. inrijgen babylock ovation.
2 draads ovation babylock. Bij een tweedraadsnaad kun je de hulpgrijper/converter van de Ovation eenvoudig erbij inschakelen. Omdat deze vast met de bovengrijper verbonden is, kun je hem niet verliezen of verschuiven.
Onze Ovation beschikt over een uniek compact grijpersysteem, dat met buisjes is uitgerust. Daarmee is simpel en snel inrijgen mogelijk. Om met je baby lock Ovation ook moeilijke taken te verrichten, worden er extra grijpers gebruikt. Ovation Babylock makkelijk inrijgen.
Babylock grote ruimte. model Ovation Meer vrijheid voor je naaiprojecten- met de bredere doorlaatopening kun je ook grotere naaimaterialen eenvoudig door laten gaan.
Met de nieuwe persvoetdrukregelaar van de baby lock Ovation kun je vanaf nu individueel op het materiaal van de naaistof ingaan. Of het nu een fijn weefsel is, of juist een dicht of zwaar weefsel - de persvoetdruk kun je nu heel simpel aanpassen. Met behulp van de eenvoudig leesbare scala kun je de vereiste algemene druk en persvoetdruk herkennen en instellen. Babylock pervoetdruk regelaar
Ovation pervoetlichter. Een andere nieuwe functie bij de baby lock Ovation is de vooraan aangebrachte voetlichter. De persvoet van de baby lock Ovation kun je heel simpel van voren lichten. Zo houd je je naaiwerk goed in het oog en in de hand.
Dik garen, of andere stevige garens met effecten kun je simpel inrijgen en samen innaaien. Babylock Ovation garensoorten
Babylock Ovation. Kies een steek uit, stel het draadtoevoersysteem op de juiste steek in en naai het.
Met behulp van sensoren - steekbreedtesensor - steeklengtesensor - stofdiktesensor - lukt het met je Ovation altijd optimaal te naaien! Laat niets meer aan het toeval over, het automatische draadtoevoersysteem van je baby lock kun je blind vertrouwen. Overtuig jezelf!
De instelmogelijkheden voor steekbreedte en steeklengte zijn overzichtelijk geplaatst.
Bij gesloten of buisvormige kledingstukken kunt u het mes simpel en snel met een schakelaar uitschakelen en naar behoefte weer inschakelen. Als kleine steun is het mes zo ver naar beneden te zetten, dat een kleine aanslag als geleiding overblijft.
Babylock Ovation makkelijk instellen.
Babylock instellen en steken.png Niet alleen eenvoudige overlock- en coversteken kan de baby lock Ovation naaien, maar ook de fascinerende baby lock-wavesteek. Stel gewoon de keuzehendel op ‘wave’ in, rijg de draden in de machine en je Ovation tovert een wavesteek in plaats van de gebruikelijke overlocksteek. Naar wens kun je ook tegelijkertijd in een combinatie van coversteek en wave-steken werken. Je zult zien dat je naaiprojecten een geheel nieuwe, fantastische look krijgen!
Met behulp van het differentieel transport zorgt de Ovation voor een optimaal stoftransport bij elastische stoffen en voorkomt omhoogstaande naden. Naar wens kun je ook leuke rimpeleffecten maken, de naden juist uitrekken of een golvende naad naaien. babylock 2 in 1 machine.
Accessoirebakje Ovation Babylock  

In het handige accessoiresvak rechtsonder de garenkloshouder zijn alle belangrijke hulpmiddelen binnen handbereik opgeborgen. Hier vind je onder andere:

 • pincet
 • manuele naaldinrijger
 • reserve-naaldschroeven
 • reservemes
 • schroevendraaier voor naaldschroeven
 • penseel met naaldinzet
   

 

*Babylock
Lock of coverlock 
*Lock/coverlock combinatie
*Gewicht  12,5 kg
Garantie  2 jaar
Aanvullende garantie  4 jaar op onderdelen
Instelbare steeklengte :ja
Instelbare snijbreedte : ja
Differentieel transport instelbaar : ja
Naaivoetdruk regelbaar : ja
Ingebouwde draadinsteker : ja
Automatisch inrijgen grijpers : ja
Inrijghulp voor grijper : ja
Ontkoppelen van de spanning : ja
Uitschakelbaar bovenmes : ja
Vrije arm : nee
Verlichting : ja
Led 6x
Bedieningsdisplay  geen
2-draads overlock : ja
3-draads overlock : ja
4-draads overlock : ja
5-draads overlock : ja
Ingebouwde rolzoom : ja
Platte naad/flatlock : ja
Afvalbakje : nee
Bescherming Stofhoes