Alle coverlockmachines

Resultaten1 tot 10 (10 Totaal)
Sorteren op
Binnenkort leverbaar
€ 649,00
Korte Omschrijving
Een economische coverstitch machine, 4-draads en 3 naalden voor professionele zomen
€ 699,00
Korte Omschrijving
Coversteekmachine met coversteek, kettingsteek en decoratieve steek. 1-naalds, 2-naalds of 3-naalds. Draadgeleiders met kleurcode. Vereenvoudigd inrijgsysteem. Instelbaar differentieel transport
gratis bonuskit
€ 749,00 Nu € 699,00
Korte Omschrijving
De Janome CoverPro Coversteek machine heeft de juiste eigenschappen en kracht om de vele soorten naaiprojecten perfect met een professionele look af te werken.
Nu met gratis Aanschuiftafel, Transparante voet en Elastiek rimpelgeleider. EN 10% online korting (Code 2556)
Binnenkort leverbaar
€ 899,00
Korte Omschrijving
De Bernette b48 is het topmodel van Funlock reeks en is een combinatie van overlock en coversteek machine.
€ 949,00
Korte Omschrijving
De L 220 voor de cover- en kettingsteek, is de ideale partner voor een professionele afwerking van zelfgenaaide kleding en zelfgenaaid textiel. Naaiprojecten nemen snel en moeiteloos vorm aan.
€ 1.099,00
Korte Omschrijving
Lockmachine met coversteek. Gebruiksgemak in combinatie met een grote naairuimte zorgen voor professionele resutaten!
€ 1.099,00
Korte Omschrijving
coverlock™ 3.0 - lockmachine met coversteek. 5 draden, ongelooflijk veel naairuimte, de professionele deksteek en nog veel meer!
Naaien, afsnijden en afwerken in één stap! Geef uw werkstukken de perfecte afwerking en creëer exclusieve accenten met decoratieve steken.
€ 1.599,00
Korte Omschrijving
coverlock™ 4.0 - Lockmachine met coversteek.
5 draden, grafisch LCD touchscherm en een groot aantal verschillende steken.
Zoekt u naar een overlockmachine die alles heeft?

Dan is de PFAFF® coverlock™ 4.0 overlockmachine iets voor u! Het ultramoderne ontwerp maakt alle beloften waar. Het modernste gemak en een enorm aantal steken betekenen nog meer perfectie en creativiteit. De PFAFF® coverlock™ 4.0 overlockmachine biedt alle functies van de voorgaande modellen plus nog meer geavanceerde extra's.
€ 1.599,00
Korte Omschrijving
Lockmachine met coversteek. Het gebruiksgemak en de vele ingebouwde functies in combinatie met de grote naairuimte zorgen telkens weer voor professionele resultaten!
Levertijd ca. 1 week
€ 1.699,00
Korte Omschrijving
Combinatiemachine met locksteken en coverlocksteken. Het gepatenteerde mtc-draadcontrolesysteem (Micro Thread Control) van de BERNINA 1300 MDC is een echt technisch hoogstandje: het zorgt voor een exacte aanpassing van de hoeveelheid slingerdraad door middel van een ongecompliceerde directe keuze met het instelwiel. Deze micro-draadcontrole van de BERNINA 1300 MDC staat u optimale draadcontrole en perfecte naairesultaten toe, onafhankelijk van de gekozen steek of het materiaal van uw naaiwerk - een slimme eigenschap dat zowel veeleisende overlockers als bedrijfsateliers de hoogste steekkwaliteit garandeert.