Alle coverlockmachines

Resultaten1 tot 10 (14 Totaal)
Sorteren op
Uit voorraad leverbaar
€ 549,00
Korte Omschrijving
De CV3440 is een geavanceerde Coverstitch-machine. De machine is ideaal voor stoffen in diverse kwaliteiten en stelt u in staat om professionele zomen, kettingsteken en decoratieve steken op een eenvoudige manier te creëren.
Uit voorraad leverbaar
€ 649,00
Korte Omschrijving
De CV3550 is een geavanceerde Coverstitch-machine met extra top-coversteken. De machine is ideaal voor stoffen in diverse kwaliteiten en stelt u in staat om professionele zomen, kettingsteken en decoratieve steken op een eenvoudige manier te creëren.
€ 649,00
Korte Omschrijving
Een economische coverstitch machine, 4-draads en 3 naalden voor professionele zomen
€ 629,10 met actiecode
€ 699,00
Korte Omschrijving
De Janome CoverPro Coversteek machine heeft de juiste eigenschappen en kracht om de vele soorten naaiprojecten perfect met een professionele look af te werken.
Nu met gratis Aanschuiftafel, Transparante voet en Elastiek rimpelgeleider. EN 10% online korting (Code 2556)
Levertijd ca. 2 weken
€ 899,00
Korte Omschrijving
De Bernette b48 is het topmodel van Funlock reeks en is een combinatie van overlock en coversteek machine.
€ 949,00
Korte Omschrijving
De L 220 voor de cover- en kettingsteek, is de ideale partner voor een professionele afwerking van zelfgenaaide kleding en zelfgenaaid textiel. Naaiprojecten nemen snel en moeiteloos vorm aan.
€ 1.099,00
Korte Omschrijving
Lockmachine met coversteek. Gebruiksgemak in combinatie met een grote naairuimte zorgen voor professionele resutaten!
€ 1.099,00
Korte Omschrijving
coverlock™ 3.0 - lockmachine met coversteek. 5 draden, ongelooflijk veel naairuimte, de professionele deksteek en nog veel meer!
Naaien, afsnijden en afwerken in één stap! Geef uw werkstukken de perfecte afwerking en creëer exclusieve accenten met decoratieve steken.
Vandaag besteld, morgen in huis
€ 1.398,00
Korte Omschrijving
De Coverstitch BLCS-2 heeft een zware constructie en is geschikt voor intensief gebruik. Een prettige, sterke, degelijke 2/3/4-draads coverlockmachine, ideaal voor ateliers en scholen, maar ook voor thuisgebruik.
€ 1.599,00
Korte Omschrijving
coverlock™ 4.0 - Lockmachine met coversteek.
5 draden, grafisch LCD touchscherm en een groot aantal verschillende steken.
Zoekt u naar een overlockmachine die alles heeft?

Dan is de PFAFF® coverlock™ 4.0 overlockmachine iets voor u! Het ultramoderne ontwerp maakt alle beloften waar. Het modernste gemak en een enorm aantal steken betekenen nog meer perfectie en creativiteit. De PFAFF® coverlock™ 4.0 overlockmachine biedt alle functies van de voorgaande modellen plus nog meer geavanceerde extra's.