Bernette b70 DECO borduurmachine

€ 1.599,00 Nu € 1.439,10
Op voorraad. Borduurmachine met een maximum borduuroppervlak van 160x260mm, inclusief sorftware. Lees meer...
Dimensions: 0x0x0 in
*
Bernette actie 10 procent korting op 7 serie 352x 352.png Actie van 10% korting op de Bernette 70 serie. De korting is van de prijs gehaald en staat in het rood vermeld.
Van 1 juni t/m 31 juli 2023 (zolang de voorraad strekt)
Bernette b70 detail.png

Eenvoudig te gebruiken met touchscreen en multifunctionele knoppen

Vind het juiste borduurontwerp, bewerk het en plaats het via slepen en neerzetten met behulp van het 5-inch kleurenaanraakscherm dat optimaal in het midden van de machine is geplaatst. Verfijn de grootte en positie van uw borduurmotief via de multifunctionele knoppen. Toegang tot de borduurlessen voor tips over het gebruik van uw machine en borduurmodule.

Borduurmodule met drie verschillende maten ringen

Omdat er drie borduurringen zijn inbegrepen, is het gemakkelijk om de juiste ring te vinden voor elke grootte van uw borduurontwerpen. Bijgeleverd zijn de maten 50x70 mm, 120x180 mm en 160x260 mm. De ringen zijn gemakkelijk te openen en te sluiten met een snel ontgrendel systeem. De automatische borduurring detectie zorgt ervoor dat u het juiste borduurgebied van elke borduurring op het aanraakscherm ziet, zodat u uw borduurontwerp optimaal kunt aanpassen.

Bernette b79 ringen.png
Bernette  designs.png

Creatieve mogelijkheden met borduurontwerpen

Met 208 borduurontwerpen en 7 borduurlettertypen geïnstalleerd, is een brede selectie motieven binnen handbereik. De motieven kunnen op het aanraakscherm worden bewerkt, zodat u eenvoudig ontwerpelementen kunt draaien, omdraaien of combineren. Wil je iets echt van jou? Upload uw eigen borduurmotieven of -motieven die u hebt bewerkt en gecombineerd in uw BERNINA Toolbox-software via USB-flashdrive. De b70 DECO is compatibel met de meeste borduurontwerpformaten - het is niet meer nodig om bestanden in een softwareprogramma te converteren.

 

BERNINA Toolbox, gratis meegeleverd*

Wees creatief met de beletterings- en bewerkingsmodules en 300 extra borduurontwerpen en 100 extra lettertypen inbegrepen. Elke module heeft een grote keuze aan borduurmotieven om te downloaden uit de BERNINA Cloud. U kunt zelfs de borduurmotieven rechtstreeks in de cloud bewerken met uw tablet of laptop.
*De Toolbox modules Lettering en Editing worden gratis meegeleverd!
     Toolbox.png
Bernette b70 borduren.png

Borduren gemakkelijk gemaakt

De rijgsteken (basting) zorgen ervoor dat de stof niet van het scheurvlies glijdt. U hoeft de draden niet langer af te snijden wanneer u van kleur verandert of knipt tussen springsteken. Alle draden worden automatisch afgesneden tijdens het borduren.

 

Nog meer gemak

Met de semi-automatische naaldinrijger is het inrijgen een fluitje van een cent - de naaivoet wordt automatisch naar de juiste positie neergelaten en de extra draadafsnijder houdt de draad op zijn plaats.

De bovenste of onderste draadsensoren zorgen ervoor dat uw machine onmiddellijk stopt met borduren wanneer een van uw klossen leeg raakt. U kunt uw motief naadloos blijven borduren zodra de spoel weer is opgevuld.

Bernette b77-79 draadinsteker.png

Mee geleverde accessoires

Toebehoren Bernette b70.png

Borduurringen Bernette b70.png
 Hoes b70.png  

Wildschut & Van Keekem naaimachines
- Vrijblijvend advies over de verschillende modellen en merken – Gratis demonstratie en uitproberen - Winkels met eigen werkplaats - Gratis instructie - Altijd garantie - Ouderwetse service - Geholpen zoals u dat wilt! - Dé naaimachinevakmensen

Vergelijkingstabel.png

U kunt hier een Nederlandstalige brochure downloaden.

brochure bernette_b70-Serie_NL.pdf