Lees hier wat wij voor u kunnen betekenen tijdens de lockdown.

WERKPLAATS IS OPEN

Repareren van uw machine mogen wij gewoon blijven doen. Wel vragen wij u een afspraak te maken om de machine zelf te brengen of zelf op te halen. Van dinsdag t/m vrijdag van 09.30-16.30 uur kunt u ons bellen.

Hier kunt u alvast een formulier printen om uw gegevens etc. in te vullen. Ook leest u wat wij nodig hebben als u de machine brengt.
Heeft u bij het afhalen nog extra's nodig, zoals naalden, olie enz.? Geef dit vooraf door, dan zetten wij dit klaar. Of bestel het online. Normaal winkelen is niet toegestaan.
Uiteraard zijn de bekende coronamaatregelen zoals 1,5 meter en mondkapje van toepassing.


WIJ BLIJVEN BEREIKBAAR

Van dinsdag t/m vrijdag van 09.30-16.30 uur kunt u ons bellen
Voor Amsterdam   020 -6149178              
Voor Gorinchem    0183-631471
Ook per mail kunt u contact opnemen  info@naaimachines.nl

CLICK & COLLECT

Vanaf 10 februari 2021 kunt u ook uw bestellingen ophalen. Koopt u online in onze webshop, dan vinkt u het vakje ophalen aan.
Zodra uw bestelde artikelen klaar liggen, krijgt u bericht om een afspraak te maken voor het ophalen.

AANKOPEN ONLINE

In onze webshop kunt u uw bestellingen plaatsen en afrekenen. Wij zullen per post de bestelling versturen. Mocht u nog artikelen missen in de webshop, of heeft u een vraag of wenst u meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

WORKSHOPS EN LESSEN

Tijdens deze lockdown kunnen wij geen workshops en lessen organiseren. Op een later moment kunnen wij dit in gaan plannen.

VRAGEN EN OPMERKINGEN

Graag willen wij onze service zo goed mogelijk blijven verlenen en helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen. Bel of stuur een mail en wij staan klaar om u antwoorden te geven.