Momenteel géén workshops, maar wel regelmatig gratis events!

Klik hier voor onze events

In groepsverband nuttig en creatief een workshop geven is wat wij u graag aanbieden en normaal gesproken zou het programma hier gepresenteerd worden.
Helaas gaan de workshops nog niet van start. Wij gebruiken onze tijd eerst, voor het geven van de instructielessen bij aankoop van een machine

 • Techniek
 • Technieken Workshops

  Diverse technieken zoals: "handig met de naaimachine""tips en tricks" van een lockmachine, quilten en appliceren. Wij leren u extra handigheden in deze workshops. Zo hebben wij ook de cursus "voetjes" waarmee u kennis maakt met de nieuwste voetjes. Ook snijden, punchen, vilten, en borduurmachine workshops zitten in ons aanbod, maar uiteraard is er meer.

 • Thema
 • Thema Workshops

  Lente, zomer, herfst en winter kunnen één van de thema's zijn van de workshops. Maar natuurlijk kan het ook pasen, moederdag, vaderdag, geboorte, kerst etc. zijn. We komen steeds met nieuwe creatieve workshops. Er zal afhankelijk van het thema met verschillende technieken en materialen gewerkt worden.

 • Kinder workshops
 • Kinder workshops

  Creatief bezig zijn, knutselen, kleuren, tekenen, freubelen, vind je dat leuk?

  Wil je graag een naaimachine of punchmachine uitproberen of handwerktechnieken leren?
  Ben je 7 jaar of ouder? Meisje of jongen? Wil je een zelfgemaakt cadeautje maken of gewoon een middagje met je vriendje of vriendinnetje knutselen?

  Dan is dit echt iets voor jou!