Bernina Designworks

€ 135,00 Nu € 121,00
BERNINA DesignWorks is een softwareset bestaande uit drie modules die geheel onafhankelijk van elkaar kunnen worden gebruikt.
Lees meer...
*

BERNINA DesignWorks is een softwareset bestaande uit drie modules die geheel onafhankelijk van elkaar kunnen worden gebruikt. BERNINA DesignWorks ondersteunt het creatief vervaardigen van patronen en vormen en het geheel naar wens op de pc bewerken van al bestaande motieven en ontwerpen. De modules CutWork, PaintWork en CrystalWork behoren tot de DesignWorks familie en zijn apart verkrijgbaar met activatie codes. Naast de BERNINA Designworks software heeft u minimaal 1 activatiecode nodig.

 

»Klik hier voor alle artikelen in de Designworks familie 

 

BERNINA CutWork software

BERNINA Designworks met CutWork Activatiecode

Met de BERNINA CutWork software maakt u mooie gatenpatronen, applicaties of meerdere lagen voor quiltpatronen – simpelweg alles, wat kan worden uitgeknipt - heel eenvoudig op de PC. Met de CutWork Tool als accessoire verandert u uw borduurmachine in een zeer nauwkeurig knipapparaat. 

BERNINA Designworks met PaintWork Activatiecode

Met de PaintWork software kunnen eigen patronen, motieven of afbeeldingen worden gecreëerd en bewerkt, welke vervolgens door uw BERNINA naai- en borduurmachine zelfstandig uitgetekend worden.

  • BERNINA PaintWork software
BERNINA CrystalWork software

BERNINA Designworks met CrystalWork Activatiecode

Met CrystalWork software kunt u motieven creëren waar met behulp van de borduurmodule en de CrystalWork tools motief-sjablonen voor glittersteentjes uit ontstaan. 

   

 

 

 

U kunt hier een folder downloaden

DesignWorks_Product_Informatie.pdf