Husqvarna Emerald 116, 118, 122

Resultaten31 tot 40 (77 Totaal)
Sorteren op
€ 20,50
Korte Omschrijving
Gebruik de multi-line decoratieve naaivoet om op gelijke afstanden randen decoratieve steken te naaien of als geleider bij het naaien van Omnimotion- en zijwaartse steken.
€ 16,10
Korte Omschrijving
U kunt de naai- en vouwvoet gebruiken voor verschillende soorten randen zoals kant- en geborduurde randen. Of gebruik de voet om in combinatie met verschillende stoffen en de prachtige HUSQVARNA VIKING® 7 mm steken prachtige randen te maken.
€ 16,95
Korte Omschrijving
Standaard Naaivoet voor de Husqvarna naaimachine.
Wordt meestal standaard meegeleverd bij de machine.
€ 11,80
Korte Omschrijving
Deze voet naait soepel over steken heen, omdat hij een speciale groef aan de onderkant heeft.
Vaak wordt deze voet standaard meegeleverd bij de machine
€ 18,95
Korte Omschrijving
Standaardvoet S vaak meegeleverd bij de Husqvarna naaimachines.
€ 48,00
Korte Omschrijving
Met de HUSQVARNA VIKING® naaivoetenset voor linten is het naaien van mooie versieringen met lint heel gemakkelijk. Met de drie naaivoeten kunt u linten van verschillende breedtes gebruiken (van 6 tot 13,5 mm).
€ 14,70
Korte Omschrijving
De naaldbeschermer of vingerbeschermer is een veiligheidsmaatregel tijdens het naaien
€ 9,95
Korte Omschrijving
Overlockvoet J wordt gebruikt voor het afwerken van stofranden waarbij het gevaar bestaat dat de stof gaat samentrekken of omkrullen.
€ 21,95
Korte Omschrijving
Voor het innaaien van een passepoil in naden of randen voor een perfecte afwerking. U bereikt een heel fraai effect als u de door u gebruikte stof om het koord heen naait.
€ 14,50
Korte Omschrijving
Voor het naaien van een perfecte naad met een naadtoeslag van 6 mm. (*) Niet geschikt voor DESIGNER DIAMNOND serie, DESIGNER RUBY serie, DESIGNER TOPAZ serie, SAPPHIRE serie, OPAL serie, DESIGNER SE serie, EDEN ROSE 250C TRIBUTE 140C