Husqvarna Optima serie en veel oudere modellen

Resultaten21 tot 30 (66 Totaal)
Sorteren op
€ 20,50
Korte Omschrijving
De kantstikvoet is bedoeld om met grote precisie op het randje van de stof te naaien. Bij quilten wordt deze voet gebruikt voor het netjes en exact aan elkaar naaien van de quiltlapjes.
€ 20,00
Korte Omschrijving
De kleine parelvoet geleidt kleine 4 mm parels en kraaltjes perfect door de uitsparing aan de onderkant van de naaivoet.
Niet geschikt voor de EMERALD™ serie.Eden Rose 250M, Tribute 140M
€ 20,00
Korte Omschrijving
Deze voet C is vaak standaard meegeleverd bij de Husqvarna naaimachine
€ 32,50
Korte Omschrijving
Deze naaivoet voor het aannaaien van knopen tilt de knoop een beetje op van de stof zodat er een steeltje ontstaat voor gemakkelijk dichtknopen en om te voorkomen dat de knoop te dicht tegen de stof wordt genaaid Niet geschikt voor de EMERALD™ serie. EDEN ROSE 250M TRIBUTE 140M
€ 20,95 Nu € 17,80
Korte Omschrijving
De koordvoet voor een dubbele rand wordt o.a. gebruikt voor het maken van mooie, dubbele passepoils, voor het bedekken van naden of onafgewerkte randen van bijv. meubelbekleding en voor het versieren van kussens en andere woonaccessoires.
€ 21,95
Korte Omschrijving
De mega passepoilvoet is geschikt voor het aanbrengen van dikke passepoils op woonaccessoires in zomen en op randen
€ 19,00
Korte Omschrijving
Breng passepoils aan in naden en aan randen voor een professionele afwerking.
€ 20,50
Korte Omschrijving
Gebruik de multi-line decoratieve naaivoet om op gelijke afstanden randen decoratieve steken te naaien of als geleider bij het naaien van Omnimotion- en zijwaartse steken.
€ 16,10
Korte Omschrijving
U kunt de naai- en vouwvoet gebruiken voor verschillende soorten randen zoals kant- en geborduurde randen. Of gebruik de voet om in combinatie met verschillende stoffen en de prachtige HUSQVARNA VIKING® 7 mm steken prachtige randen te maken.
€ 16,95
Korte Omschrijving
Standaard Naaivoet voor de Husqvarna naaimachine.
Wordt meestal standaard meegeleverd bij de machine.