Husqvarna Tweeling-Contourdraadvoet met geleider

€ 30,00
Met deze speciale naaivoet maakt u gemakkelijk prachtige decoratieve versieringen. Gebruik de tweeling-contourdraadvoet en een tweelingnaald 1,6 om driedimensionale cordonsteken te maken.
Niet geschikt voor de EMERALD™ 122, 118 en 116.EDEN ROSE 250 M, TRIBUTE 140C
Bestelnummer:
920302096.
Dimensions: 0x0x0 in
*

Met deze speciale naaivoet maakt u gemakkelijk prachtige decoratieve versieringen. Gebruik de tweeling-contourdraadvoet en een tweelingnaald 1,6 om driedimensionale cordonsteken te maken. Twee contourdraden worden door de naaivoet geleid terwijl de steek wordt genaaid.

 

Meer informatie

1. Breng een tweelingnaald 1,6 aan.
2. Rijg de machine in met twee klosjes rayon borduurgaren met dikte 40 en borduurgaren of gewoon naaigaren op de spoel. De garens kunnen van dezelfde kleur zijn of twee verschillende kleuren hebben.
3. Plaats het rechte uiteinde van de geleider in de opening aan de bovenkant van de naaivoethouder. Draai de schroef vast (bij sommige modellen) om de geleider op zijn plaats te houden.
4. Rijg de contourdraden in de gekrulde uiteinden van de geleider en breng contourdraden aan in de geleiders in de voorkant van de naaivoet en breng ze dan terug omlaag en in de groeven op de onderkant van de naaivoet.
5. Klik de naaivoet op de machine.
6. Plaats de klosjes of de losse contourdraden zo dat ze soepel in de naaivoet worden geleid terwijl u naait.
7. Selecteer een smalle cordonsteek, stel de lengte in op 0,4-0,6 mm en de breedte op 1,5 mm. (Op sommige naaimachines selecteert u een smalle, dichte zigzagsteek.)
8. Gebruik een stofmarkeringspen om een motief op uw stof te tekenen en dat te borduren. Het motief wordt omrand met een driedimensionale cordonsteek. Gebruik versteviging indien nodig.

Tip: Plaats als dit mogelijk is bij uw naaimachine de garenklosjes in verticale positie voor een gelijkmatiger transport van de draden.

Niet geschikt voor de EMERALD™ 122, 118 en 116.EDEN ROSE 250 M, TRIBUTE 140C