Husqvarna Transparante Passepoilvoet - Paspelvoet

€ 18,95
Voor het innaaien van een passepoil in naden of randen voor een perfecte afwerking. U bereikt een heel fraai effect als u de door u gebruikte stof om het koord heen naait. Door het transparante gedeelte hebt u beter zicht waar de passepoil moet komen
Bestelnummer:
413097145.
Dimensions: 0x0x0 in
*

Voor het innaaien van een passepoil- paspel in naden of randen voor een perfecte afwerking. U bereikt een heel fraai effect als u de door u gebruikte stof om het koord heen naait. Door het transparante gedeelte hebt u beter zicht waar de passepoil moet komen en krijgt u meer precisie bij het naaien. Door het heldere zicht kunt u de eerste stekenrij zien en kunt u de naaldpositie zó aanpassen dat de volgende steek precies naast de vorige komt. Rechte steek, lengte 2,5.

 

Meer informatie

Een passepoil (paspel) van de door u gebruikte stof maken:

1. Klik de transparante passepoilvoet -paspelvoet vast.
2. Knip diagonale of schuine stofrepen die breed genoeg zijn om het koord en de naadtoeslag te bedekken.
3. Leg het koord op de verkeerde kant van de stofreep en vouw de stof om het koord heen.
4. Leg stof en koord onder de transparante passepoilvoet met het koord precies in de uitsparing aan de onderkant van de voet.
5. Begin met naaien. De uitsparing geleidt de stof nauwkeurig om het koord. Tip: Stel bij het innaaien van deze passepoil de naald een positie dichter bij de passepoil, zodat het eerst genaaide stiksel wordt bedekt.

Een passepoil tussen een naad meenaaien:

1. Klik de transparante passepoilvoet vast.
2. Leg de passepoil langs de naad op de goede kant van de stof en naai vast met de passepoil in de uitsparing aan de onderkant van de voet.
3. Leg hierop het tweede stuk stof, goede kanten op elkaar.
4. Leg stof en passepoil onder de voet en zorg dat het koord precies in de uitsparing aan de onderkant van de voet valt. Naai. De uitsparing aan de onderkant van de voet geleidt de passepoil tijdens het naaien. (Tip: knip de naadtoeslag van de passepoil bij rondingen en hoeken schuin in.)