Husqvarna Knopenaanzetvoet met hulpstuk

€ 41,50
Deze naaivoet voor het aannaaien van knopen tilt de knoop een beetje op van de stof zodat er een steeltje ontstaat voor gemakkelijk dichtknopen en om te voorkomen dat de knoop te dicht tegen de stof wordt genaaid Niet geschikt voor de EMERALD™ serie. EDEN ROSE 250M TRIBUTE 140M
Bestelnummer:
412934545
Dimensions: 0x0x0 in
*

Deze naaivoet voor het aannaaien van knopen tilt de knoop een beetje op van de stof zodat er een steeltje ontstaat voor gemakkelijk dichtknopen en om te voorkomen dat de knoop te dicht tegen de stof wordt genaaid

 

Meer informatie

1. Rijg in met naaigaren in een kleur die bij de stof past als boven- en onderdraad. Klik de knopenaanzetvoet vast.
2. Door de grijze hendel te gebruiken, kiest u hoe lang het steeltje moet worden. Als u hem zo ver mogelijk naar achteren trekt, krijgt u geen steeltje.
3. Positie één geeft een korte steel voor dunne stoffen. Positie twee (helemaal naar voren) geeft een lange steel die geschikt is voor dikkere stoffen.
4. Gebruik het hulpstuk voor knopen met een kleinere diameter dan 6 mm. Plaats het hulpstuk in de gaten van de knoop. N.B. Gebruik geen knopen die dikker zijn dan 3 mm.
5. Plaats het hulpstuk met de knoop in de inkeping op de naaivoet. De knoop wordt automatisch in de juiste stand gezet om vast te naaien. Verwijder het hulpstuk.
6. Kies “Knoop aannaaien” op de Naaigids. Pas de steekbreedte indien nodig aan, zodat deze overeenkomt met de afstand tussen de gaten van de knoop.
7. Naai de knoop aan volgens de aanwijzingen in het instructieboekje.

Niet geschikt voor de EMERALD™ serie. EDEN ROSE 250M TRIBUTE 140M