Husqvarna Instelbare knoopsgatenvoet

€ 38,00
Deze knoopsgatenvoet heeft een instelbare schuif voor verschillende knoopgroottes om meerdere knoopsgaten van dezelfde grootte te maken.
Niet geschikt voor de EMERALD™ serie EDEN ROSE 250M TRIBUTE 140M
Bestelnummer:
412679245
Dimensions: 0x0x0 in
*

Deze knoopsgatenvoet heeft een instelbare schuif voor verschillende knoopgroottes om meerdere knoopsgaten van dezelfde grootte te maken. Gebruik de markeringen op de linkerteen van de voet voor het bepalen van de plaats van het knoopsgat. De middelste markering geeft een knoopsgatkant van 15 mm aan.

 

Meer informatie

1. Klik de instelbare knoopsgatenvoet aan en kies een knoopsgat.
2. Leg de knoop op de voet en druk de schuif zo dicht mogelijk tegen de knoop. Verwijder de knoop voordat u begint te naaien.
3. Laat de naaivoet zakken en begin met naaien. De machine naait de eerste stekenrij achteruit. Stop het naaien als de rode markering op de schuif het begin van de steek heeft bereikt.
4. Ga verder met het naaien van het knoopsgat. Bij het naaien van knoopsgaten in stretchstoffen raden wij aan het knoopsgat te verstevigen met draad om de stabiliteit te vergroten en te voorkomen dat het knoopsgat uitrekt. Leg, voor een verstevigd knoopsgat, een dikkere draad om de pin achterop de knoopsgatenvoet.

Niet geschikt voor de EMERALD™ serie EDEN ROSE 250M TRIBUTE 140M