Husqvarna Garendecoratievoet met drie gaatjes

€ 28,95
Versier uw werkstuk met verschillende soorten decoratieve koordjes of garen met de prachtige brede HUSQVARNA VIKING® steken en de garendecoratievoet met drie gaatjes.
Bestelnummer:
413187045
Dimensions: 0x0x0 in
*

Versier uw werkstuk met verschillende soorten decoratieve koordjes of garen met de prachtige brede HUSQVARNA VIKING® steken en de garendecoratievoet met drie gaatjes. De naaivoet geleidt het garen soepel door de openingen in de voorkant van de naaivoet en terug door de groef onder de naaivoet. U naait op deze manier over het decoratieve garen waardoor een prachtige vlecht ontstaat.

 

Meer informatie

1. Rijg uw machine in met normaal naaigaren of decoratief garen als bovendraad en normaal naaigaren op de spoel.
2. Selecteer een brede decoratieve steek om mee over het garen te naaien. Let op: Decoratieve steken met een vooruitgaande beweging werken het beste (gebruik geen steken met te veel achteruitgaande beweging).
3. Rijg vanaf de bovenkant van de naaivoet decoratief garen door de gaatjes met de gareninrijger voordat u de naaivoet op de naaimachine klikt.
4. Controleer of de koordjes of het garen soepel door de openingen glijden. Kies gladde garens met structuur, gebruik geen garens met dikkere en dunnere gedeelten. (Als het garen te dik is, ontstaat er te veel spanning en kan het transport worden bemoeilijkt.)
5. Klik de garendecoratievoet met drie gaatjes op de machine.
6. Leg het ingeregen garen onder de naaivoet en laat 5 cm ervan uitsteken.
7. Leg scheurvlieseline onder de stof en leg uw stof onder de naaivoet.
8. Naai voorzichtig en niet te snel. Als uw naaimachine snelheidsregeling heeft , verlaag dan de naaisnelheid om de stof en het garen goed te kunnen geleiden terwijl u naait.