Husqvarna Boventransportvoet met Verwisselbare Naaivoeten

€ 119,00
De boventransportvoet met 2 verwisselbare naaivoeten is ontworpen om lagen stof en/of tussen vulling gelijkmatig te transporteren.
Niet geschikt voor de EMERALD™ 122, 118 en 116.EDEN ROSE 250M en TRIBUTE 140M
Bestelnummer:
920219096
Dimensions: 0x0x0 in
*

De boventransportvoet met 2 verwisselbare naaivoeten is ontworpen om lagen stof en/of tussenvulling gelijkmatig te transporteren. Perfect voor quilten, het naaien van flluweel, sommige stretchstoffen, kunstleer en stoffen waarvan het patroon nauwkeurig op elkaar aan moet sluiten. Klik de verwisselbare naaivoet voor rechte steken op de machine en gebruik de rechte steek met naald in het midden tot niet meer dan lengte 6. Klik de verwisselbare zigzagvoet op de machine en selecteer steken van tot 7 mm breed en 6 mm lang.

 

Meer informatie

1. Verwijder de persvoethouder door de houderschroef los te draaien.
2. Plaats de boventransportvoet op uw machine vanaf de achterkant. Plaats de vork over de naaldhouderschroef. Schroef de boventransportvoet dan op de persvoetstang met de persvoethouderschroef. Verminder de persvoetdruk tot 3. De naaivoet op de machine klikken en verwijderen.
3. Met de persvoetstang in de hoogste positie plaatst u de naaivoet onder de boventransportvoet.
4. Duw de naaivoet omhoog zodat de voet vastklikt.
5. Om de naaivoet te verwijderen, duwt u de voorkant van de voet omhoog totdat de naaivoet losklikt. De geleider bevestigen. De twee geleiders die bij de boventransportvoet horen, helpen u parallelle rijen steken naast elkaar te maken bij het quilten of als u passepoils maakt. Er is één geleider voor de linkerkant en één voor de rechterkant.
6. Breng de geleider aan in het gat in de achterkant van de boventransportvoet.
7. Pas de ruimte tussen de naaivoet en de geleider aan door de geleider naar links of naar rechts te trekken.

Niet geschikt voor de EMERALD™ 122, 118 en 116.EDEN ROSE 250M en TRIBUTE 140M