Husqvarna Ajourvoet (Spaanse Ajourvoet)

€ 24,95
Alleen geschikt voor de DESIGNER DIAMOND deLuxe™, DESIGNER DIAMOND™, DESIGNER RUBY deLuxe™, DESIGNER RUBY™, DESIGNER TOPAZ™ 30/20, SAPPHIRE™ en de OPAL™ serie.EDEN ROSE 250C en TRIBUTE 140C
Bestelnummer:
413064845
Dimensions: 0x0x0 in
*

Ajoursteken verfraaien elk naaiproject. Ajourwerk wordt gebruikt om twee afgewerkte randen aan elkaar te naaien. De naaivoet is ook geschikt om randen aan een rok of gordijn te naaien of om twee stukken stof aan elkaar te naaien, bijvoorbeeld om een tafellaken te verlengen. Voor bovenstaande modellen kan de ajoursteekplaat op de standaard steekplaat worden vastgeklikt.

 

Meer informatie

1. Klik de ajoursteekplaat op de gewone steekplaat door de kleine puntjes in de opening van de plaat te plaatsen. Zorg dat de steekplaat de transporteur niet bedekt. Klik de ajourvoet vast.
2. Rijg in met siergaren als boven- en onderdraad.
3. Kies een zigzagsteek of genaaide zigzagsteek. Pas de steekbreedte aan om er zeker van te zijn dat de naald de stofkanten pakt. Let op: Vermijd steken die teveel naar opzij gaan en steken die teveel naar voren en naar achteren bewegen.
4. De rand moet zijn afgewerkt. Indien nodig kunt u een 1 cm naadtoeslag persen langs de stofranden die aan elkaar worden genaaid.
5. Leg de geperste stofkanten aan beide kanten van de steekplaat.
6. Laat de naaivoet zakken. Begin met een lang draaduiteinde bij de boven- en onderdraad. Houd deze vast wanneer u begint te naaien tot de naald in de stof komt. De steek naait eerst meerdere steken "in de lucht" voordat hij de stofrand pakt. Wanneer de naald eenmaal de stofrand raakt, kunt u de draaduiteinden loslaten. Houd de stofkanten vóór de naaivoet tijdens het naaien voorzichtig bij elkaar.
Extra accessoire: Leg siergaren in de uitsparing op de steekplaat.

 Alleen geschikt voor de DESIGNER DIAMOND deLuxe™, DESIGNER DIAMOND™, DESIGNER RUBY deLuxe™, DESIGNER RUBY™, DESIGNER TOPAZ™ 30/20, SAPPHIRE™ en de OPAL™ serie.EDEN ROSE 250C en TRIBUTE 140C