Bernina 1 Vergulde Terugtransportvoet

€ 125,00 Nu € 100,00
BERNINA brengt in een beperkte oplage de gouden voet voor het 125-jarig jubileum uit. Wordt geleverd met een klosje goudkleurig garen in een luxe jubileumbox.
Bestelnummer:
1033657000
Dimensions: 0x0x0 in
*

Het glittert, glanst en naait!

De speciale editie van de terugtransportvoet #1 is verguld met 24-karaats goud en is een optioneel accessoire, verpakt in een prachtige jubileumbox samen met goudkleurig metallic garen van Mettler. Deze naaivoet is een echte must-have, als verzamelobject of om werkelijk mee te naaien*.

Dit is het moment om van deze gouden gelegenheid te profiteren, zo'n jubileum vieren we immers niet elk jaar.  Wees er dus snel bij zolang deze voet nog verkrijgbaar is!

Vergulde naaivoet #1 cmpl.png

 

  • Vergulde naaivoet # 1: deze naaivoet is geschikt voor het naaien van vooruit- en achteruit genaaide rechte steken.*
  • Goudkleurig metallic garen van Mettler: voor het extra vleugje goud aan uw naaiproject.
  • Jubileumbox​: bewaar uw gouden naaivoet in de speciale jubileumbox.

 

* Deze jubileumnaaivoet is verguld met 24-karaats goud. Goud is een zacht edelmetaal. Zodoende kunnen er slijtagesporen optreden. De voet werkt echter ook met gebruikssporen nog prima. BERNINA International is niet aansprakelijk voor gebruiks- en slijtagesporen. BERNINA geeft geen garanties of doet geen beweringen van welke aard dan ook met betrekking tot de algehele uitstraling van de naaivoet, en wijst elke aansprakelijkheid in verband hiermee af, waaronder, zonder beperking, tekenen van slijtage en normale gebruikssporen.