Bernina naaimachinevoetjes voor de diverse Bernina naaimachines 

Met de voetjes voor uw Bernina naaimachine kunt u een creatief, handig, makkelijk en mooi naairesultaat krijgen. Alle voeten zijn leverbaar in de webwinkel / webshop hier kunt u ze eenvoudig bestellen. Ook  in één van onze winkels koopt u naaivoetjes.
Wilt u meer uitleg over het gebruik van de Bernina naaivoetjes, dan kunt u altijd terecht bij Wildschut dé Naaimachinevakmensen in Amsterdam en bij Van Keekem Naaimachinebedrijf in Gorinchem. Hier kunnen wij laten zien wat de mogelijkheden zijn, hoe het werkt en hoe eenvoudig u de naaivoeten verwisselt. Uiteraard kunt u met al uw vragen terecht bij ons over het gebruik van de naaimachine en de accessoires.

De mogelijkheden met de diverse naaimachinevoeten zijn enorm en geven u door het gebruiksgemak meer plezier en een mooi naairesultaat. Zo zijn er praktische naaivoeten, handige naaivoeten, creatieve naaivoeten, speciale stof naaivoeten en nog veel meer.

Aanbiedingen en kortingen? check daarvoor de website. Zo is er iedere maand een naaimachine accessoire in de aanbieding. Ook vind u bovenaan de site de online korting op de webshop met actiecode.

Voor vragen uitleg, vergelijk van de naaivoetjes bent u welkom in één van onze winkels of reageer via contact op onze website.

Kies hieronder uw model om de geschikte voetjes te zien