Modellen met horizontale grijper en liggende spoel   Bernette_Toploading.jpg

Resultaten1 tot 8 (8 Totaal)
€ 9,95
Korte Omschrijving
De bernette voet is uitermate geschikt voor patchworkwerkzaamheden met exacte naadruimtes van 1/4 en 1/8 inch.
€ 9,95
Korte Omschrijving
Een ritsvoet voor blinde rits is geschikt als hulpmiddel voor verschillende werkzaamheden en projecten. Het is de specialist als het op het innaaien van onder de naad bedekte ritssluitingen aankomt. Ritssluitingen kunnen zo elegant en onopvallend in kledingstukken ingezet worden, aangezien er geen naad zichtbaar is. Daarnaast is deze naaivoet ook geschikt voor accessoires en huisdecoratie.
€ 9,95
Korte Omschrijving
Met de bernette knoop-aanzetvoet kunt u naast knopen ook ogen en andere versieringen aannaaien.
€ 14,90
Korte Omschrijving
Met de knoopsgatvoet kunt u knoopsgaten met en zonder vuldraad naaien en andere creatieve decoratie projecten uitvoeren.
€ 3,95
Korte Omschrijving
Met de randgeleider wordt het naaien van stofkanten en parallelle naden kinderspel.
€ 19,90
Korte Omschrijving
De knoopsgat-sledevoet (D) is geschikt voor het dupliceren van knoopsgaten met of zonder vuldraad, zo vaak u wilt. Voor machines met het daarvoor bestemde volautomatisch knoopsgat.
€ 9,95
Korte Omschrijving
De rimpelvoet van bernette rimpelt stof en naait deze met behulp van de inkeping in de naaivoet indien gewenst direct op gladde stofdelen. Niet geschikt voor Bernette model 10, 12 en 15.
€ 9,95
Korte Omschrijving
Ontplooi uw creativiteit met de ritsvoet (I) voor eenvoudige en veeleisende naaiprojecten, ritssluitingen en paspelwerkzaamheden.