Husqvarna Viking Speciaal Spoelhuis

€ 39,95
Maak prachtige steken met de onderdraad, ook wel de onderdraadsiersteek genoemd, met het speciale spoelhuis van HUSQVARNA VIKING®.
Bestelnummer:
920452096
Dimensions: 0x0x0 in
*

Maak prachtige steken met de onderdraad, ook wel de onderdraadsiersteek genoemd, met het speciale spoelhuis van HUSQVARNA VIKING®.

 

Meer informatie

1. Breng de transporteur omlaag, verwijder de steekplaat en vervang het gewone spoelhuis door het speciale  spoelhuis. Schuif de steekplaat weer op zijn plaats en breng de transporteur omhoog.
2. Afhankelijk van het type decoratief garen dat u gebruikt voor uw werkstukken zijn er verschillende manieren om met het speciale spoelhuis te werken.

Voor dik of speciaal garen:
Wind de spoel met het decoratieve garen langzaam op - met het HUSQVARNA VIKING® logo naar buiten. Plaats het spoeltje in het speciale spoelhuis met het HUSQVARNA VIKING® logo naar boven. Gebruik voor dun geweven stof, dunner speciaal garen en stel de draadspanning in met behulp van de schroef op het spoelhuis zodat het garen gelijkmatig wordt uitgetrokken. Plaats het spoelhuis en haal het speciale garen door de draadspanner.

Voor extra dik en speciaal garen:
Wind de spoel gelijkmatig rechtsom op met de hand. Niet door de draadspanner: Bij de meeste geweven stoffen moet u extra dik garen niet door de draad-spanner of het garenmesje halen, maar direct naar de extra gleuf brengen. Plaats de spoel in het speciale spoelhuis. Om de onderdraad naar boven te brengen, houdt u de bovendraad vast en draait het handwiel één slag naar u toe.

3. Rijg voor beide technieken de machine in met normaal naaigaren als bovendraad. Gebruik de aanbevolen naaldgrootte voor uw stof. Plaats voetje B of voetje S.
4. Leg de goede kant van de stof omlaag en leg er scheurversteviging op. Selecteer steken waarbij de dichtheid minder is. Speel met de rechte steek, zigzag en andere decoratieve steken. Verleng de steken voor het beste resultaat. Selecteer een lage snelheid en naai met een gelijkmatige snelheid voor het beste resultaat. Verhoog de bovendraadspanning iets als dat nodig is. Voordat u uw werkstuk begint te naaien, maakt u een proeflapje totdat uw aanpassingen juist zijn.

Tip: Hoe dikker het garen is, hoe langer de steeklengte. Kies een steek die niet voor- en achteruit over zichzelf heen naait.

Categorie 8.
​- Husqvarna VIKING Designer EPIC, Designer EPIC 2, EPIC 980Q