Bernina Free Hand System (FHS) Kniehevel 3-serie en ouder

€ 28,50 Nu € 25,00
Met de kniehevel (kniehefboom) kunt u de in één beweging het voetje omhoogzetten en gaat de transporteur omlaag.Hierdoor kunt u de stof goed onder de machine leggen en vooral bij dunne stoffen schuift dit gemakkelijk doordat de transporteur gezakt is.
Bestelnummer:
0016357700
Dimensions: 0x0x0 in
*

Het Free-Hand-System (FHS) / kniehevel vergemakkelijkt de omgang met moeilijke, fijne stoffen. De naaivoet wordt gemakkelijk met behulp van uw knie omhooggezet, zodat de handen voor het naaiwerk vrij blijven. Tijdens het naaien zorgt dit handige systeem ervoor dat de naaivoet omhooggezet en de transporteur omlaaggezet kunnen worden. De grotere vrije ruimte die zo onder de naaivoet ontstaat, beschermt dunne stoffen tegen overbelasting en inscheuring. Het resultaat is een mooi en gelijkmatig steekbeeld op woonaccessoires en kledingstukken.  Voor het later inbouwen van dit systeem stelt het assortiment speciale naaiaccessoires van BERNINA het Free-Hand-System (FHS)/ kniehevel inbouwset ter beschikking - voor nog meer naaicomfort tijdens kleine en grote naaiprojecten.  Ontdek nu het Free-Hand-System (FHS) / kniehevel voor ontspannen werken en met name met fijne materialen!

Past op FHS-voorbereide machines zoals Bernina 335 STE, Aurora, oudere 5-serie LUN, 6-serie, Artista, Activa, en oudere modellen.

LET OP: Bij sommige modellen (Zoals de Bernina 325) is het hef-mechanisme NIET ingebouwd. Dan heeft u de inbouwset nodig. Deze vindt u hier: Bernina Free Hand System (FHS) Kniehevel Inbouwset (B)