Babylock voetjes voor de diverse lock- en coverlockmachines van het merk Babylock

Zoals u in onze webwinkel kunt zien zijn er veel verschillende soorten lock- en coverlockvoetjes. Elk voetje heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en doel om een mooi naairesultaat te verkrijgen. Naast een mooi eindresultaat van uw naaiwerk zijn de voeten ook zeer handig in gebruik en kunt met meer plezier, creatief en nauwkeurig aan de slag met uw Babylock. Zo zijn er voeten met geleiders, transparante of doorzichtige voeten, om beter zicht op uw werk te hebben en nog veel meer soorten.

Wilt u meer weten over de verschillende voeten, dan kunt u tijdens openingstijden terecht in één van onze winkels. Wij vertellen u graag de mogelijkheden met de diverse voetjes en de juiste werking ervan. 
In Amsterdam en Gorinchem zijn wij gevestigd met onze winkels kijk bij de openingstijden zodat u niet voor een gesloten deur staat.

Uiteraard kunt u ook gebruik maken van de webshop en krijgt u het voetje opgestuurd. Makkelijk online bestellen, veilig betalen via de site en wij zorgen voor de verzending.

Kies hiernaast uw Babylockmodel om de geschikte voetjes te zien voor uw lockmachine of coverlockmachine